Eurocenter Óbuda Bevásárló- És Szórakoztatóközpont, Budapest

4 Vélemények
Eurocenter Óbuda Bevásárló- És Szórakoztatóközpont
BÉCSI ÚT 154.
1032 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer
1-437-4600
1-437-4650
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Kulcsszavak:
Bevásárlóközpont, Pláza, Shopping Center, Bevásárlócentrum, Shopping, Pláza Butikok, Plaza Üzletek, Pláza Üzlethelyiségek, Plaza Éttermek, Pláza Mozi, Pláza Szórakozás, Pláza Bevásárló Centrum, Butik, Üzletközpontok, Eurocenter Óbuda Bevásárlóközpont, Palace Eurocenter Mozi, Eurocenter Áruház, Palace Eurocenter, Eurocenter Óbuda szórakoztató központ, Eurocenter Butikok, Eurocenter Pláza, Eurocenter Üzletek, Eurocenter, Eurocenter Bevásárlócentrum, Eurocenter Mozi, Eurocenter Óbuda Üzletközpont
Eurocenter Óbuda Bevásárló- És Szórakoztatóközpont a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

cicur82
Euro Center

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már régebben jártam az euro centerbe.Úgy ellátogatnék újra oda.Diákkéntvolt,hogy az ott található C&A ba mentem dolgozni és akkor szét is néztem,mert tudtam a munka után nem sűrűn jutok el oda.És nagyon szép minden egy helyen megtalálható.Étterem,kávézó,bababolt.Műszaki bolt.És még a Fressnapf is állateledel üzlet is ott van a környéken.Amikor arra jártam dolgozni nagyon hideg volt emlékszem,alig vártam,hogy beérjek dolgozni az Euro Centerbe,mert nekem nagyon nem volt közel.1-es villamos végállomása,de előtte még kellett volán busszal is utaznom,hogy oda érjek.Sajnos 2 órányira van tőlünk tömegközlekedéssel,ahol lakom. Milyen jó annak,aki a közelben lakik nem kell messzire mennie a bevásárlóközponthoz.
## üzletház;bevásárlás;spar
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

ani82
euro center óbuda

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Heti 2 alkalommal járunk az euro centerbe mert közel is van nagyo és mert itt nem kell órákig baragolni ha vennem kell barangolni és mert az itt lévő moziban nem kell attól tartanom hogy nem kapok jegyet vagy hogy csak az első sorba kapok jegyet :-( . Szóval klassz az egész.
## bevásárlás mozi spar
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Süki Balázs
Euró center

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szombatonként szoktam az Euro centerben járni Nagymamámnak bevásárolni postára menni. Szeretem mert hipp hopp meglehet járni az egészet. Bár nemrég újították a postát vagyis a technikát ahogy beolvassák a csekkeket. Hát sokkal lassabb lett mint volt. De ez mellet jó mert posta után bemegyek az Interspárba és megveszek mindent ami kell mamámnak. Ha kell betudok menni a DM-be valamint a patikába. De ezek mellett van itt mozi meg különféle boltok közül is válogathatunk. És a környéken más hely ahol mind ezek egy helyen megvannak nincsen.
## posta közért drogéria patika stb
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Gecző Lajos
Euro center

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Sokat járok vásárolni az Euro Centerbe. Az Matchban történt hogy én bolond a kocsiban hagytam a pénztárcámat és jó nagy bevásárlást csináltam. Mire a pénztáros hölgy azt mondta menjek nyugodtan a pénzért őrzi a kosaramat! teljesen rendesek, nagyon meg vagyok elégedve. Ha mindenhol ezzel a viselkedéssel találkoznék nem lenne egy rossz szavam sem!
## vásárlás# óbuda# euro center
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Eurocenter Óbuda Bevásárló- És Szórakoztatóközpont részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Bécsi Út 154.
  1032  Budapest
 2. Bécsi Út 38-44.
  1036  Budapest
 3. Váci Út 132/B.
  1138  Budapest
 4. Lövőház Utca 24.
  1024  Budapest
 5. Szilágyi Erzsébet Fasor 121.
  1026  Budapest
 6. Lövőház Utca 2-6.
  1024  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete