Eston International Zrt., Budapest

frissítve 2020.01.09.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
keddK
9:00 – 18:00
szerdaSze
9:00 – 18:00
csütörtökCs
9:00 – 18:00
péntekP
9:00 – 18:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 18:00
Zárva.
Nyitásig  2 h 6 min.
2 h 6 min

Gazdasági információk

Alkalmazottak száma
30

Leírás

Cégünk 1993-ban kezdte meg működését a hazai ingatlanpiacon s ma már valamennyi kereskedelmi ingatlanpiaci szegmensen professzionális megoldásokat kínálunk Ügyfeleinknek. 2004 végén nevet és arculatot váltottunk és ESTON International Ingatlantanácsadó Zrt. néven folytattuk tevékenységünket az addig megszokott szakmai minőséget és megbízhatóságot garantálva. Cégfilozófiánk szerint csak olyan ingatlanszolgáltató lehet sikeres, amely folyamatosan törekszik az új, innovatív megoldások kutatására és gyakorlatba ültetésére.
Kivívott szakmai elismertségünk és elért eredményeink koncepciónk helytállóságát bizonyítják. Az ESTON International tagja a rangos ingatlanközvetítőket és tanácsadókat tömörítő nemzetközi szervezetnek az ONCOR International-nek. A NY-i tőzsdén is jegyzett Apollo L.P.
csoport tagjaként világszerte 32 országban jelen lévő szervezet 2009-ben több mint 13 milliárd USD értékű ingatlanportfólióhoz kapcsolódóan nyújtott szolgáltatásokat.


Cégleírás
Az ONCOR-tagok szakmai együttműködésük révén átfogó és minőségi szolgáltatást nyújtanak a vállalati és befektetési ingatlan-szolgáltatások területén, így biztosak vagyunk abban, hogy a nemzetközi kooperáció által ügyfeleinket még magasabb színvonalon szolgálhatjuk ki és megbízóink kézzel fogható előnyként értékelik az ESTON-nal, mint a sikeres ONCOR lánc hivatalos magyarországi képviselőjével való együttműködést. Színvonalas szolgáltatásaink és eredményeink elismeréseképpen négy alkalommal nyertük el a Magyar Ingatlanszövetség által adományozott -Év Ingatlanforgalmazója- díjat, 2004-ben második alkalommal a Best Cerean rangos nemzetközi díjat, a BBJ-ReSource -Legjobb ingatlan-tanácsadó cég- díját, valamint Magyar Ingatlanszövetség -Legjobb Ingatlanértékelője- díját 2004-ben és 2006-ban is. Cégünk 2010-ben vehette át a világszerte a megbízható és kiemelkedő erejű márkákat fémjelző -Business Superbrands- díjat. A professzionalizmus kötelez. Ezt a tényt felismerve szorgalmaztuk - a hazai piacon ingatlanforgalmazóként először - a szolgáltatásainknak megfelelő ISO Minőségbiztosítási Rendszer bevezetését.
Munkafolyamataink szabványosításával és szervezésével cégünk összes tevékenysége és Ügyfeleinknek készített dokumentumaink könnyen áttekinthetőek, szolgáltatásunk megbízhatósága tehát garantált. Szakmai munkánk sikerességét elégedett Ügyfeleink számával mérjük. A magyarországi ingatlanpiac elismert és sikeres szereplőjeként számunkra fontos, hogy tanácsadói és értékesítői munkánk során a felmerülő szakmai kihívásoknak maradéktalanul megfeleljünk. Kiemelkedő színvonalú szolgáltatásainkkal hozzáadott értéket biztosítunk Megbízóink számára.
Sikereink mérőfoka, egyben legnagyobb motivációnk: partnereink elismerése. Szolgáltatásaink körét a hazai ingatlanpiac sajátosságainak figyelembevételével, Ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére alakítottuk ki:
Kulcsszavak:
Ingatlan, Ingatlanforgalmazás, Iroda, Ingatlankezelés, Ingatlanforgalmazó, Ingatlan bérbeadás, Ingatlanok felkutatása, Értékbecslés, Projekt, Hasznosítás, Tanácsadás, Értékesítés, Marketing, Center, Piackutatás, Lebonyolítás, Finanszírozás, Elemzés, International, Építteto, Eston, Beköltözés, Eston international
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol#Német#Spanyol#Francia
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Eston International Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Eston International Zrt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Alkotás U. 41.
  1123  Budapest
  (1) 488 0040
 2. Kékgolyó U. 6.
  1123  Budapest
  (30) 586 2793
 3. Kékgolyó Utca 6 (Martino
  1123  Budapest
  (1) 487 0124
 4. Kléh István Utca 9
  1126  Budapest
  (1) 339 4507
 5. Hertelendy Utca 1.
  1126  Budapest
  (1) 201 3382
 6. Kiss János Altábornagy U. 27.
  1126  Budapest
  (1) 201 9326
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete