Eru Hungária Sajtgyártó Kft., Budapest

3 Vélemény
Eru Hungária Sajtgyártó Kft.
Nagytétényi Út 13-17.
1222 Budapest - XXII. Kerület, Budafok-Tétény

Leírás

Cégünk, az ERU Hungária Sajtgyártó Kft. Magyarország egyik vezető ömlesztett sajt gyártó cége. Elsősorban jó minőségű széles termékválasztékáról és olyan, több évtizedes múlttal rendelkező, hagyományos magyar márkák gyártójaként ismert, mint a CAMPING, MACKÓ, MARGARÉTA, stb.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy termékeink mind beltartalomban, mind pedig megjelenésüket illetően megfeleljenek az aktuális fogyasztói igényeknek. Termékfejlesztés során szem előtt tartjuk azt, hogy termékeink felhasználási helyzettől függően "felhasználóbarát", praktikus csomagolást kapjanak, és a megannyi különböző ízvariáns között mindenki megtalálja a kedvencét.


Kulcsszavak:
Tejipar, Sajtgyártás, Krémsajt, Tejtermékek, Gyártás, Hungária, Túró, Sajtgyár, Sajt forgalmazás, Sajtgyártó
Termékek
sajt, ömlesztett, ömlesztett sajt, növényi sajt, nyomós sajt
Eru Hungária Sajtgyártó Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Horváth Dénesné
Termék minősége

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Régen nagyon szerettük a Camping sajt terméküket,de sajnos az utóbbi időben nagyon elromlott a minősége.Legutóbb a közeli Tesco áruházban vásároltunk 2db Camping sajtot.Felbontásnál kifolyt belőle egy csomó víz, az áloga és az íze se volt a megszokott(a lányom meg se ette).A szavatósági ídő szerint 2011.11.02-ig állt volna el.Én hazahozatal után mindjárt hűtőbe raktam.Lehet.hogy az üzlet helytelenül tárolta egy ideig?Nem tudom mi lehet vele a probléma? Üdv.H.D-né

Mese desszert

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon ízlik ez a termék, de a csomagolásával meggyűlt a bajom, ugyanis ráragad a desszert fele. Nem lehetne tömlős kiszerelésben készíteni?Köszönöm Egyébként nagyon fincsi:)

Nyiri Emese
Eru

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kiskorom óta nagyon kedvelem és szívesen fogyasztom, az akkor még csak nyomóssajtként emlegetett tömlős Camping sajtot. Mostanra a termékkel kapcsolatban felmerülő egyetlen problémám is megoldódott! Régen gondot okozott,hogy ha nem fogyasztjuk el egyszerre a teljes mennyiséget, hogy is zárjam vissza úgy, hogy ne legyen olyan a hűtő és ki se száradjon. Mióta műanyag tálkában is forgalomba került a termék, ez megoldódott.
## camping# sajt# eru# sajtkrém
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Eru Hungária Sajtgyártó Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Nektár Utca 1/B
  1222  Budapest
 2. Sörház Utca 3/B
  1222  Budapest
 3. Komló U. 10.
  1222  Budapest
 4. Kossuth L. U. 38.
  1221  Budapest
 5. Magdolna U. 31
  1221  Budapest
 6. Savoyai Jenő Tér 5
  1221  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete