Erste Bank Hungary Zrt. Központ, Budapest

11 Vélemény
frissítve 2020. február 5.

Nyitvatartási idők

csütörtökCs
8:00 – 16:00
péntekP
8:00 – 16:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 18:00
keddK
8:00 – 16:00
szerdaSze
8:00 – 16:00
Zárva.
Nyitásig  10 h 14 min.
10 h 14 min

Leírás

Az Erste Bank Hungary Zrt. az osztrák Erste Group tagja, mely 1997-ben, az állami tulajdonban lévő Mezőbank megvásárlásával lépett a magyar piacra. A bank 1998.
október 1-jétől Erste Bank Hungary néven működik és nyújt teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat lakossági és vállalati ügyfelei számára. Magyarországi működése alatt a bank évről-évre a piaci átlagot meghaladó ütemben bővült, amelyet tovább erősített az az akvizíció, amelynek során 2004-ben az Erste Group Bank AG megvásárolta a Postabank és Takarékpénztár Rt.
állami részvényeit, majd a két bankot integrálta.


Kulcsszavak:
Bank, Hitel, Bankkártya, Hitelkártya, Biztosítás
Termékek
Bankkártyák, Megtakarítások, Hitelkártyák, Hitelek, Lízing, Biztosítások
Szolgáltatások
pénzügyi szolgáltatások, Elektronikus Bankszolgáltatások
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Erste Bank Hungary Zrt. Központ a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Erste Bankos ügyintéző! Mai napon a párom a forintositással kapcsolatban a XVII kerületi fiók ügyintézőjével beszélt.Nem teljesen értettek egyett,ügyintéző hölgy közölte ,már" amúgy is tele van a hócipője ezzel az ügylettel."Ez igen !

, több mint 2 évvel ezelőtt

A feleségemmel Otp-sek voltunk. Átmentünk az Erstéhez,mert minden szépet jót hallottunk róluk, meg hát az autó hitelünk Erstés, ezért legyen mindenünk akkor már az. 2014 nyarán ígényeltünk náluk személyi kölcsönt, ház vásárlásra. 5 m ft-re lett volna szükségünk. Mivel a havi leigazolt jövedelmem 330 ezer forint ,ami az átlag is,és nem szereplünk BAR listán sem, nagy reményekkel ,és még nagyobb hitegetéssel vágtunk bele, indultunk el a megszégyenítés rögös útján.3 hétig vártunk a visszajelzésre, de semmi. A munkahelyemről már hívtak kell mennem dolgozni. mivel kamion vezető vagyok, a kamion nem állhat 1 hónapot azért hogy én a dolgaimat intézem.kaptam 3 napot még fizetetlen szabit. így hát a következő hét hétfőn bementünk megint az Erstéhez Bajára, ami 20 km re van tőlünk.széles vigyorral közölték ,nem kapunk hitelt.Értetlenül álltunk ,mert minden megvan a feltételhez.AKKOR MÉRT NEM KAPUNK? Közölték kedvesen mert a kocsi hitelünk késet.Erre mi még inkább értetlenül álltunk. Közöltük hogy online van befizetve,ráadásul a határidő előtt 21 nappal.Akkor igazoljuk.ok,nemgond.Budapest- telefon, 3 szor felmenni Pestre,ahol megigértek mindent hogy jóváírják a befizetést még aznap.Irány vissza Bajára.Még semmi.Közbe mennem kellett dolgozni. Eltelt plusz 1 hónap,mire az online befizetést jóváírásra került.Mivel ők hibáztak,mi nem kaptunk hitelt azért mert a kocsi befizetés késett,ami ugye a rendszerbe úgyis lett bejegyezve, KÉSEDELMES BEFIZETÉS. ÍGY HÁT 3 pici gyerekkel, marattunk a szülők nyakán kuporogva,mindenki örömére. AZ Erste még egy elnézést se kért ,hogy őmiattuk nem kaptunk hitelt,és még nem jó fizető ügyfél lettünk. A kártyákat és a számlákat megszüntettük azonnal. Ami megint lehúzós volt. A fizetést 2 szerre levettük mindig,és díjmentes kellett volna legyen,amire ők arcátlanul levontak havi 10-12 ezret. Az Erste banknál mi Így jártunk. A véleményem róluk ,hogy nem az ügyfél az első,hanem ők maguk.

Erste

, több mint 2 évvel ezelőtt

Alig tudom fizetni a lakástörlesztést, októberben a fizetésem 90%-a oda megy. Ma felhívtam az ügyintézőt, egy kártya ügyben, hogy mit tegyek ha le akarom mondani a kártyámat mert nem találom... Valahol itthon lehet de sosem használtam. Erre ráharapott az ügyintéző, és 13.000,-et bekönyvelt kártyatiltásra, mellette már bekönyvelték a 6500,- éves kártyadíjat is. Mondom akkor ez a hívásom 13000,-be került, pedig csak informálódni akartam? Erre ő: "tulajdonképpen igen"... Rohadt jó. Így hogy fizessem rendben a lakásomat, ha már egy kérdésre is 13000,- et lenyúlnak? SOHA TÖBBÉ nem hívom fel ezt a bankot.

banki ügyintéző "segítőkészsége"Információ hiány

, több mint 2 évvel ezelőtt

Tegnap az Erste Bank Baross téri fiókjában próbáltam információt és segítséget kérni az ügyintéző hölgytől lekötött betét és tranzakciós költségekkel kapcsolatban. Úgyanolyan tájékozatlanul jöttem ki, ahogy bementem, az ügyintéző száraz, számomra érthetetlen információval szolgált. Itt vezetik a számlámat, de azt hiszem nem megyek többet ide. Nagyon felháborított a hölgy hozzáállása és "segítségnyújtása". Lehet, hogy bankot kellene váltanom?
#számlavezetés#megtakarítás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

árfolyamgát

, több mint 2 évvel ezelőtt

2009 decemberében devizahitelt vettem fel, mely jelzálogként a családi házunkra lett terhelve. Én mint adós, a férjem adóstárs és anyósom apósom szintén adóstársak (haszonélvezők) a kölcsönszerződésben. Közjegyzői okiratban igazolták a személyi adatainkat a személyi igazolványok alapján. A probléma ebből adódik, ugyanis apósomnak (88 éves) 1989-ben lejárt a személyi igazolványa. Ezt most az árfolyamgát igénylésénél észrevette az ügyintéző, és nem fogadta el. Szerződés módosítást kértem volna, mivel anyósom időközben elhunyt,de ezt sem tehetem meg a lejárt igazolvánnyal, mondta az ügyintéző. Apósom Romániában született és nincs anyakönyvi kivonata, ezért nem érvényesítette meg a személyi igazolványát évek óta. Most a konzulátuson keresztül megigényeljük az okmányt, de ez kb. 2-3 hónap lesz. Addig az árfolyamgátat nem tudjuk igénybe venni. Kérdésem, hogy a hitelfelvételkor hogyan fogadták el a lejárt személyi igazolványt, és most miért nem?
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Én ma legalább 2 órát telefonálgattam el, hogy megtudjam a havi törlesztés ft beli összegét.Eddig kb 2 éve mindig is így volt, mivel a hitel a gyerekemé, mi adtuk az ingalant, fedezetként.Már a múlt hónapban is csak az árfolyamot mondták meg, és szerettem volna most azt is tudni, hogy mennyi van a számlán, mert nem tudok dekkoltatni ezreket, örülök, ha a törlesztőt sikerül befizetnem.Semmit nem tudtam meg, úgyhogy megvárom amíg jön a bankkivonat, és azon meglátom, hogy mennyi a számlán lévő pénz, és utalok ahhoz viszonyítva, mint a múlt hónapban.Ha kevés, majd akkor utalok újra.Nem tudom miért jó ez nekik , még aki fizeti is rendesen, annak is elveszik a kedvét.Még a gyerek adatait sem találják.Nem értem.Megkérdezték, hogy biztos ez az a bank ahol hitelt vettünk fel?Erre már letettem a telefont.Több mint 120 perc után.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Erste Bank Hungary Zrt. Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Erste Bank Bankok

 1. Népfürdő U. 24-26.
  1138  Budapest
 2. Népfürdő U. 24-26.
  1138  Budapest
 3. NÉPFÜRDŐ U. 24-26.
  1138  Budapest
 4. FLÓRIÁN TÉR 3.
  1033  Budapest
 5. VÁCI ÚT 141.
  1138  Budapest
Az összes Erste Bank kirendeltsége Budapest településen