Enero Szolgáltató És Kereskedelmi Kft., Budapest

frissítve 2019. december 7.

Gazdasági információk

Adószám
12890846-1-43
TEÁOR kód
479102 - Csomagküldő, internetes kiskereskedelem

Leírás

Az ENERO Kft. 2004.ben Beauty kiállításon kezdte meg Magyarországon kizárólagos forgalmazóként az ún. Légharisnyának értékesítését. Az ENERO célja az volt, hogy a szépségiparban egyedülálló, minőségi terméket hozzon be a hazai piacra.


Cégleírás
Egy különleges japán találmány Az AirStocking Légharisnya egy különleges japán szabadalom, melyet iskolás gyerekek számára fejlesztettek ki, akik számára kötelező az iskolai harisnyaviselet, mely a nagy melegben roppant kényelmetlen. Egy harisnyára hasonlító találmányra volt tehát szükség, mely alatt képes lélegezni a bőr. A különleges felfedezés, mely a NISSIN MEDICO cég (Tokyo) nevéhez kapcsolódik, természetesen nagy sikert aratott a japán nők körében, és pillanatok alatt roppant népszerűvé vált, hiszen az Air Stocking Légharisnya a harisnyaviselet minden pozitívumát magában foglalja, annak negatívumai nélkül. Bővebben a Légharisnyáról Magyarországon először kerül forgalomba az Air Stocking Légharisnya.
Ez egy olyan spray, amelyet a lábra fújva a harisnyaviselet látszata kelthető, miközben a láb fedetlen marad. A Légharisnya egy különleges harisnya folyékony púder formájában, mely selyem részecskéket, UV szűrőt, vízálló, nedvesítő és szilárdító összetevőket tartalmaz. Elég, ha a porlasztmányt szórással felvisszük, tenyerünk segítségével szétkenjük, amitől lábunk szép simává válik és vonzó lesz, s így valódi harisnyát nem kell felvennünk.
A Légharisnya használata során még a nyári melegben sem izzad meg láb, a Légharisnyán nem szalad le a szem, nem harmonikázik, nem szorít, kellemes, szellős viseletet biztosít. A Légharisnya nagyon jól fed, eltünteti a bőr kisebb hibáit és a hajszálereket, viselése nagyon kellemes, a selymesség és a szabadság érzetét váltja ki.
Kulcsszavak:
Szépségápolás, Szépség, Testfestés, Borhibák, Arc hibák eltüntetése, Japán találmány, Pigmenthiány, Szépséghibák, Színpadi sminkek
Termékek
Vegyes iparcikk, Légharisnya
Enero Szolgáltató És Kereskedelmi Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Enero Szolgáltató És Kereskedelmi Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Üllői Út 302.
  1184  Budapest
 2. Üllői Út 337.
  1184  Budapest
  (1) 291 2463
 3. Üllői Út 347.
  1181  Budapest
  (1) 291 3785
 4. Ülloi Út 365
  1184  Budapest
  (30) 511 4446
 5. Üllői Út 365.
  1181  Budapest
 6. Madásc Imre Út 15.
  1134  Budapest
  (20) 371 0810
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete