EMMI Budapesti Javítóintézete

8 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

Az intézmény profilja: Előzetes letartóztatásban lévő 14-19. éves fiatalkorú fiúk őrzése, fejlesztése, nevelése és oktatása.


Kulcsszavak:
Szociális gondozás, Oktatás, Javítóintézet
EMMI Budapesti Javítóintézete a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Voltam ott bent, az elso par honap kellemetlenul rossz volt, de ami a lenyeg ,hogy hatott, akarom mondani eszhez tertem. Lassan masfel eve ,hogy kint vagyok, es (nem csinaltam semmit)! A nevelok nagyon jo arcok, nem volt semmi bajom veluk, egy kettovel esetleg. Udvozlom a bent dolgozokat! :)) Szolnoki Krisztian Istvan.

, több mint 2 évvel ezelőtt

Én is voltam bent,de én építő jellegű neveléssel nem találkoztam.Mármint ha a félholtra verés építő jellegű akkor igen..Ez sablon szöveg hogy személyiségfejlesztés meg helyes útra terelés,és hogy európában egyedülálló nevelési módszerekkel dolgoznak.Nekem ami lejött az egészből,az az hogy sok komplexusos felnőtt sorba terrorizálta lelkileg,testileg a gyerekeket.Ha valameiknek rossz napja volt kint,bejött levezetni.Még a sérült gyereken is,akit pedig eleget "sanyargattak'' a társai,és a sok verést már nem birta,hiába állt ki amikor jött az ügyészasszony bedagadt,monoklis fejjel,hogy őt szállitsák át azonnal inkább a tököli börtönbe mert itt mindenki csak veri.Amikor az ebédlőbe a sok bántalmazástól sirógörcsöt kapott és szaladgált a nevelők elöl mint a mérgezett egér,akkor is csak nagy öklösöket kapott,és ezzel szabad utat kaptak ismét a "zárka" társai hogy minden büntetés nélkül verhessék.De az sem volt sikeresebb nevelési módszer amikor a diszkalkuliás gyerek nem tudott összeadni 10+10et és csépelték egy nevelőpácával hogy miért nem?!Szerencsétlen eddig sem tudott,de ezekután már nem is akar megtanulni számolni,mert ha volt is,egy életre kiverték belölle a kedvet.Volt amikor éjszaka jöttek a mentők egy másik srácért és láttam ahogy viszik le a hordágyon félig vérbefagyva,persze akik majdnem halálra verték egy rossz szót nem kaptak nem hogy büntetést.De amikor Imrebát torkon szúrták akkor azt már nem tudták eltusolni,így leváltották az akkori vezetőséget.Azóta nem tudom milyen módszereket alkalmaznak,de ha hasonló maradt a szisztéma akkor sajnálom a fiukat akik ott bent vannak vagy be fognak kerülni.Ha verik őket indokolatlanul,akkor se probálják jelezni senkinek,mert ugy is süket fülekre találnak,csak jó pár állassal meg "mellporral" lesznek gazdagabbak és a nevelők rájuk akasztják a wamzer jelzőt,ismét csak szabad kezet adva az intézeteseknek a sanyargatásra.Ki volt ez találva rendesen,persze tisztelet a kivételnek nem minden nevelő volt ilyen,de ők inkább ''elvoltak nyomva'' ahogy bent mondják.
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Szia ez aszt jelenti hogy bántalmazták a gyerekeket? ???

, több mint 2 évvel ezelőtt

énis voltam szőlőbe jó volt elvoltam ! ;)

, több mint 2 évvel ezelőtt

Végre valamelyik intézet aki egyénileg is foglalkozik a nehezen kezelhető fiatalokkal. Illetve a pszichés függőség és a káros szenvedélyek elhagyásában is segítséget nyújtanak.Emellett még tanulásra is van lehetőségük a gyerekeknek. Köszönet az Intézmény vezetésének a pedagógusoknak és minden egyéb ott dolgozóknak ! Üdv.

jaa

, több mint 2 évvel ezelőtt

én voltam szőlőbe 2009be és jó nevellés volt :D:D

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) EMMI Budapesti Javítóintézete részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Kiscelli Utca 74. Földszint 1.
  1032  Budapest
  (30) 377 8872
 2. Bécsi út 57-61
  1036  Budapest
  (1) 387 8085
 3. Ii. Keület Ürömi Út 42-44.
  1023  Budapest
  (1) 476 0227
 4. Frankel Leó U. 54.
  1023  Budapest
  1 438 8400
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete