Elektron Cosmetic Kft., Budapest

Elektron Cosmetic Kft.
Fiastyúk Utca 46
1139 Budapest - XIII. Kerület

Gazdasági információk

Adószám
11869120-2-41
TEÁOR kód
4645 - Illatszer nagykereskedelme

Leírás

Cégünk az Elektron Cosmetic Kft 1981-ben lett alapítva, kezdetben saját fejlesztésű elektrokozmetikai gépeket készített, majd a piaci igényeket kiszolgálva lett Magyarország egyik legismertebb kozmetikai nagykerévé! Sikerünk titka hogy mindig a legújabb technikákat, a legmodernebb anyagokat és mindig a legjobb árakon kínáljuk vásárlóinknak! Folyamatosan tartjuk képzéseinket, hogy kozmetikusaink hatékonyabban tudják vendégeik számára bővíteni szolgáltatásaikat! Mezoterápiás hatóanyagok és gépek széles választékával ismételten sikerült az elmúlt években Magyarország piacvezető szerepéhez jutni eladásink alapján, sőt, nem csak hazai, de számos környező országokban is jelen vannak termékeink! Sminktetováló tanfolyamok, 4D szempillaépítés, savas hámlasztás, MTS-pen-dermaroller tanfolyamokat folyamatosan indítunk, melyek kezdőcsomag vásárlása esetén ingyenesek (kivéve a sminktetoválás)! Engedjék meg hogy nagyvonalakban néhány szót szóljak cégünk keletkezéséről. 1981-ben a Kisipari Termeltető Vállalat (KTV) szervezésében, megrendelésre került egy Országos Találmányi Kiállítás, ahol saját fejlesztésű műszereket állítottunk ki. Itt talált ránk a Magyar Nemzeti Bank akkori Innovációs alapja, és megbízást kaptunk elektrokozmetikai műszerek fejlesztésére.
Gyors ütemben készült az első Ionto, és a szabadalmaztatott Interferenciás Stimulátor. A bank által innovált gyártás nehézkesen haladt, ezt látva, mi is elkezdtük a gyártást.
Valahogy véletlenül így kezdődött, és ma már tudatosan folytatódik.Saját műszereink mellett forgalmazunk olcsóbb, és importált "drágább" készülékeket is. Ezen kívül hatóanyagokat ( Anaconda, Balzsam Labor, Charlotte Meentzen, Hélia-D Professional, Solanie, ), gyantákat és gyantázó berendezéseket, illetve, kozmetikákban mindennapos használatú termékeket.


Kulcsszavak:
Kozmetika, Gyantázás, Smink Tetoválás, Studex, Fodrászat, Szolárium, Kozmetikai termék, Kozmetikai termékek, Forgalmazás, Kereskedelem, Kellék, Elektronikai készülék és berendezés, Elektromos gép, Hatóanyag, Solare
Termékek
Kozmetikai berendezés, Kozmetikai gép
Szolgáltatási helyek
Budapest
Elektron Cosmetic Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Elektron Cosmetic Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

  1. Dolmány U. 12.
    1131  Budapest
  2. Futár Utca 10.
    1131  Budapest
  3. Rozsnyai Utca 11
    1139  Budapest
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete