Ekontento Online Könyvelőiroda, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Az online könyvelés egy olyan innovatív internetes szolgáltatás, amelybe egyszerűen és gyorsan feltölthet minden adatot, amire a könyvelőjének szüksége van ahhoz, hogy elvégezze cége könyvelését.

- Nincs személyes találkozó.
- Nincs utazás.
- Nincs elveszett számla.
- Nincs lassú és bonyolult szkennelés.

Csak egy egyszerű program, aminek pár perc alatt meg tudja tanulni a használatát, ha képes egyedül elküldeni egy e-mailt.


Cégleírás
Teljeskörű online szolgáltatásaink közé tartozik a számlák rögzítése, kontírozása, a munkaidő-nyilvántartás és a bérszámfejtés, valamint a kapcsolattartás.

A gyakorlatban minden szokásos könyvelési feladat online intézhető, így ugyanazt tudjuk nyújtani, mint a hagyományos könyvelőirodai részlegünk, csak hatékonyabban és ezért kedvezőbb áron. Internetes rendszerünkben feltett kérdéseit legkésőbb egy munkanapon belül megválaszoljuk, Fentieket kiegészítik személyes szolgáltatásaink, mint például a könyvelői konzultáció, tanácsadás és NAV előtti képviselet. Így kapcsolata könyvelőjével továbbra is megmarad, de csak akkor, ha valóban szüksége van rá.

Adatbevitel:

Az online könyvelés során első lépésként Ön az eKontento rendszerében rögzíti vállalkozása különböző adatait (bevételi- és költségszámlák, munkaidő-nyilvántartás, új munkavállaló felvitele) és beküldi egyes bizonylatait (pl.: bankszámla-kivonat).
Nem kell többé időpontot egyeztetnie és személyesen felkeresnie a könyvelőjét ahhoz, hogy a számlái könyvelésre kerüljenek, bármikor és bárhonnan kényelmesen intézheti a feladatait. Jóval alaposabb képpel fog rendelkezni vállalkozása helyzetéről, miközben időt és energiát takarít meg.

Könyvelés:

Az adatok bekerülnek az adatbázisunkba, ahol integrált háttérrendszerek segítségével munkatársaink elvégzik a könyvelési feladatokat. A hatékony munkaszervezésnek köszönhetően kiiktattuk a felesleges és ismétlődő manuális lépéseket, növeltük az automatizáltságunkat, ezzel csökkentve a hibalehetőségeket és saját költségeinket.

Valósidejű információk:

Az adatrögzítés és feldolgozás sokkal gyakrabban történik, mint a személyes találkozáshoz kötött hagyományos könyvelés esetén, így Ön jóval hamarabb és jóval pontosabb adatokat tud lekérdezni a vállalkozása pénzügyi helyzetéről, például az egyes adónemekre vonatkozó várható fizetési kötelezettségeiről, a mérleg- és eredmény kimutatásának aktuális helyzetéről, a nyereségszintjéről, stb.
Kulcsszavak:
Adótanácsadás, Bérszámfejtés, Online könyvelés
Szolgáltatási helyek
Az online könyvelési rendszer interneten keresztül bárhonnan elérhető szolgáltatás, így tevékenységünket az egész ország területén tudjuk végezni. Bárhol is végzi a cége a tevékenységét tőlünk ugyanazt a szolgáltatást fogja megkapni. Vidéki cégeknek kifejezetten előnyös, Hogy A Fővárosban Megszokott Magas Minőséget Képesek Megszerezni.
Ekontento Online Könyvelőiroda a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ekontento Online Könyvelőiroda

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Számadó U. 5.
  1016  Budapest
  (1) 226 6156
 2. Számadó Utca 19
  1118  Budapest
  (1) 781 6635
 3. Orom U. 10.
  1016  Budapest
  (20) 925 6006
 4. Minerva Utca 13.
  1118  Budapest
  (1) 297 0062
 5. Ménesi Út 82
  1118  Budapest
  (1) 279 1136
 6. Aladár U. 13-15. Fszt. 2.
  1016  Budapest
  (1) 212 9733
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete