Egervári És Társa Kereskedelmi Bt., Budapest

Egervári És Társa Kereskedelmi Bt.
Torbágy U. 4.
1118 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk több mint 20 éve ismert a piacon, kezdetben női ruházati kereskedésként, majd 1994 óta, mint Egervári és Társa Bt. Ruházati gyártó és kereskedelmi Bt., a Heidekker márkájú férfi ingek gyártója. Családi vállalkozásként törekszünk arra, hogy a vásárlóink maximálisan meg legyenek elégedve termékeinkkel. Családunk minden tagja szakmai tudásának és az aktuális divat figyelembe tartásának megfeleloen segít a választásban. Ha a partnernek nincs előre elhatározott elképzelése, nálunk több mint 30 színbol, magyar és külföldi anyagból, számos fazonból választhat egészen a gyerek mérettől az extra méretig. Országszerte találkozhatnak termékünkkel, hiszen kiváló minoséget garantálunk elérhető áron, ezenfelül biztosítjuk a szín és mérettartóságot. Nálunk lehetőség nyílik egyedi ingek megrendelésére, akár egyetlen darab elkészítésére is. Cégünk legalább 150 partnerrel tartja a folyamatos kapcsolatot.
A minden évben bovülő és változatos kollekciónkkal a tömeg és egyedi gyártást a kapacitásunkhoz mérten igazítjuk a rendelések elkészítésének idejéhez. Számos belföldi és külföldi cégnek készítettük el az elképzelésüknek megfelelo formaruhát, inget, például: éttermek, orző-védő, kaszinók, sportruházati gyártók, egyházak stb. részére, lehetoségeink közé tartozik az adott cég logójával ellátott ingek elkészítése. Néhány kiegészíto terméket is tartunk. Pl.: nyakkendők, francia sál és csipesz. Tevékenységek és Szolgáltatások Kizárólag I. osztályú ingek gyártása és forgalmazása! Nagykereskedés.
Ingek kis és nagy méretben /27-estol 60-asig/ különböző színben és típusban. Formaing cégeknek, Ingek ballagásra, Akár egyedi igények szerint is. Üzletünkben széles termékskálából választhat, Pamut, kevert szálas. Holland import nyersanyagból. Utánrendelési lehetőség: garantáltan ugyanaz a szín, anyag és típus! Mennyiségtől független rendelhetőség. Határidő garanciával.


Kulcsszavak:
Ruházat, Ruházati termék, Férfi Ing, Ruhaipar
Termékek
Férfiing
Egervári És Társa Kereskedelmi Bt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Egervári És Társa Kereskedelmi Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Torbágy U. 8.
  1118  Budapest
 2. Regűs Utca 13.
  1118  Budapest
 3. Tűzkő Utca 2
  1118  Budapest
 4. Gazdagrét, Nagyszeben Tér 1.
  1118  Budapest
 5. Budaörsi Út 227.
  1112  Budapest
 6. Budaörsi Út 165
  1112  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete