Egészségbiztosítási Pénztár, Budapest

6 Vélemény
Egészségbiztosítási Pénztár
Váci Út 73/A
1139 Budapest - XIII. KERÜLET
(1) 350 2001
(1) 359 6654
(1) 298 2413
Frissítve 3 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Korábbi nevek
Országos Egészségbiztosítási Pénztár

Leírás

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a Kormány irányítása alatt álló országos hatáskörű, központi államigazgatási szerv, amely a társadalombiztosítás központi hivatali szerveként az Egészségbiztosítási Alap kezelését végzi.


Cégleírás
Az Egészségbiztosítási Alap felügyeletét a Kormány, az egészségbiztosítás központi hivatali szervének irányítását a Kormány az egészségügyi miniszter útján látja el. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár és az önálló jogkörrel rendelkező szakigazgatási szervei munkájuk során arra törekszenek, hogy a feladat- és intézkedési jogkörükbe utalt tevékenységeket hatékonyan, mind a biztosítottak mind pedig az egészségügyi szolgáltatók számára megfelelő módon lássák el.
Kulcsszavak:
Biztosítás, Egészségpénztár
Egészségbiztosítási Pénztár a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

tappenz

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Megdobbento hogy 2013 juliusi tartosan beteg gyermekem utan meg mindig hiaba varom a tappenzt.egy ideig a munkaltatom tevedett aztan most az oep ull a penzen.hogy is van ez?meddig kell varnom meg?telefonon erdeklodtem azt mondtak 18 nap azota egy honap is eltelt de meg semmi!!!szomoru

József Raffai
érdeklődés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az eddig a részemről igénybe vett különböző eü.szolgáltatásokat szerettem volna megnézni, de sajnos az OEP. honlapján már nem lehet.Hogyan tudnám ezt megnézni?

Váczi István
Contramal felírhatóság

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kérdésem lenne,hogy a Contramal100mg/ml-es gyógyszer miért csak daganatos betegeknek írható fel EÜ támogatássl. Nekem 20 10 óta 10, azaz tíz alkalommal műtötték a ge.rincemet ,mindhárom részén. azóta igen erős fájdalmakkal élek.63 éves nyugdíjas vagyok, és egy 96ml-es adagolópumpás cseppes adag több, mint 5000 ft-ba kerül normatív felírással. Nekem egy ijen adag kb három hétre elég. Érdekes, hogy ugyanakkor az OxyContin 10 mg-os kábítószert eddig a gerincsebészek felírhattak 90%-os támogatással. Sajnos ez a kábítószer nem enyhítette a fájdalmaimat, a Contramal viszont remekül hat napi 3x 15-18 pumpálásos adagban.

táppénz nem kifizetés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

0-val egyenlő.Szeretném megtudni,hogy a júliusi táppénzt szeptemberben még miért nem utalják át. A közművek nem ilyen türelmesek a csekkekkel.Tartalékok kis embereknél nincsenek.A pénztárak se türelmesek,egyszer mikor be kellett fizetnem ehot 15 napot adtak rá.Mint minden ez is csak az ügyfélre kötelező!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szviki
Müvégtag csere

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem olyan problémám lenne hogy 2004 ben Kecskeméten olyan müvégtagot készitettek amely csúnya és hordhatatlan volt!2005 ben egyéni engedélyt kaptam a OEP-töl hogy az Országos rehabilitácios Intézetbe járja protézist készittetni !Most járt le a láb kihordási ideje a betegszállitók nem hajlandók elvinni mert nem vagyok jogosult semmire de a láb tönkre ment járni szinte lehetetlen vele egyedül nevelem gyermekem és jogositvány hijján csak igy juthatnék fel de senki nem segit!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Egészségbiztosítási Pénztár részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Közelben található OEP kirendeltségek

 1. Teve Utca 1/A-C.
  1139  Budapest
 2. FEJÉR LIPÓT ÚT 59.
  1115  Budapest
 3. Városház Tér 3.
  2000  Szentendre
 4. Lengyel Lajos U. 5.
  2310  Szigetszentmiklós
 5. Dózsa György Út 13.
  2100  Gödöllő