Ecrue Esküvői Szalon, Budapest

frissítve 2020.04.10.

Leírás

Hőn szeretett férfitársaink bizonyára értetlenül állnak azon megmagyarázhatatlan jelenség előtt, hogy mi, nők, legalább olyan kitartóan és elkeseredetten keressük a Tökéletes Ruhát, mint Arthur király lovagjai a Szent Grált. Őszintén! Álltál már kétségbeesetten a felforgatott ruhásszekrény előtt, arra gondolva, hogy inkább ki sem lépsz többet az ajtón, ha ezek közül az ócska, előnytelen vacakok közül kell választanod? Akkor most képzeld el a helyzetet, egy várakozó násznéppel súlyosbítva! Hogy elkerülhesd ezt a lehetetlen állapotot, nem árt időben tájékozódni az esküvői ruhakölcsönzők kínálatáról. Sorozatunk első részében a budapesti ECRUE SZALON tulajdonosai, Franca Tímea és Marton Petronella mutatják be a céget és a szalon választékát.


Cégleírás
Ez sok mindentől függ. Ideális esetben az esküvő napja előtt három hónappal már hasznos elkezdeni a keresgélést, ritka az olyan menyasszony, aki az utolsó két hétben libben be, hogy ruhát szeretne. Ha nem igényel nagy átalakítást, akkor még ilyenkor sincs semmi baj. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a hölgyek nem szoktak késlekedni, s amint a bűvös dátum megvan, máris nyakukba veszik a várost.
Természetesen érdemes előre bejelentkezni, mert akkor az előre megbeszélt időpontban garantáltan csak vele foglalkozunk. Azt tapasztaltuk, hogy a különböző ruhaszalonokba betérő hölgyek nagyon bizonytalanok, feszélyezetten, kényelmetlenül érzik magukat a számukra idegen, furcsa környezetben. Ezért is törekszünk arra, hogy a menyasszonyok otthonosan érezzék magukat nálunk.
Leültetjük a vendéget, megkínáljuk kávéval, teával és beszélgetni kezdünk. Időt és energiát kell fordítanunk arra, hogy egy picit megismerjük, lássuk a stílusát, felmérjük az igényeit. Amikor már megnyugodott és látjuk, hogy jól érzi magát, akkor mutatunk ruhákat, kezdjük el a próbát.
Kulcsszavak:
Rendezvényszervezés, Esküvo, Esküvői, Ruha, Kiegészítő, Menyasszonyi, Ruhakölcsönzo, Ruhakiegészítő
Ecrue Esküvői Szalon a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ecrue Esküvői Szalon

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. NYUGATI TÉR 1-3
  1066  Budapest
  (30) 584 6626
 2. Bajcsy-Zsilinszky Út 78.
  1055  Budapest
  (1) 269 0130
 3. Jókai Út 40
  1066  Budapest
  (1) 269 2480
 4. Visegrádi U.3
  1132  Budapest
  (1) 239 6854
 5. Visegrádi U. 4.
  1132  Budapest
  (1) 212 9556
 6. Katona József Utca 9-11
  1137  Budapest
  (1) 329 0774
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete