Ecorys Magyarország Kft., Budapest

frissítve 2020. január 9.

Leírás

A terület-, település- és ingatlanfejlesztés résztvevőinek (mind a közhatalmi szektor és a civil szféra, mind pedig a "területfejlesztési ipar" számára) széles skálán tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat a döntéstámogatás, a marketing-tervezés és -értékesítés, a finanszírozás, a szervezés és a menedzsment területein.


Cégleírás
Az ECORYS összeurópai ambícióval rendelkező nemzetközi gazdaság-, térség-, település és ingatlanfejlesztő csoport, amely Európa szinte minden országában jelen van; közgazdászok, terület-, város- és ingatlan- fejlesztők, tanácsadók, várostervezők, építészek és mérnökök ötvöződése. Ez a csoport több mint 500 munkatársat foglalkoztat 15 irodában, 10 országban Európa-szerte. A vezető európai ECORYS a Netherlands Economic Institute, röviden NEI (Holland Közgazdaságtudományi Intézet), a szintén holland KOLPRON Consultants ingatlantanácsadó cég, és az angol ECOTEC Research & Consulting környezetgazdálkodási, területfejlesztési és szociálpolitikai tanácsadó cég egyesülésével jött létre 2000 évben. Az ECORYS Magyarország ennek a nemzetközi csoportnak a tagjaként működik 2002.
januárja óta, európai felkészültségű szakemberek azon törekvésével, hogy klienseik, megbízóik számára kiaknázzák azokat a létrejövő lehetőségeket, amelyet egy új Európa teremt. Az ECORYS Magyarország névvel egy újszerű fejlesztő és tanácsadó cég jelent meg a piacon, amely különösen hazai viszonylatban - de sok szempontból nemzetközileg is - egyedülállónak mondható. Cégünk, amely a Quo Vadis Counsulting és a KOLPRON Budapest szakembereinek tapasztalatát egyesíti, készen áll arra, hogy a korábbi cégek üzleti hagyományait felhasználva, egyszersmind egyesítve, meghatározó szerepre tegyen szert a változó környezetű térségfejlesztői konzultánsi piacon.
Az ECORYS Magyarország az emberekkel működik együtt, az ő érdekeiket, törekvéseiket tárja fel. Az emberek véleményeit kutatja, hogy ezeket megértve állíthassa össze a jövőképet, és ezek alapján vetíthesse eléjük a feltárt változatokat. Szlogenünk: Innováció és lendület Törekvésünk, hogy az állami, önkormányzati, valamint az ingatlanfejlesztői, avagy tervezői piac résztvevői a céget Európa egyik legjobb nemzetközi tudásalapú térgazdaság-fejlesztő céghálózatának tagjaként ismerje meg és ismerje el.
Ecorys Magyarország Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Ecorys Magyarország Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Somlói Út 3/A.
  1118  Budapest
  (1) 279 2470
 2. V. kerület
  1056  Budapest
  (70) 396 7865
 3. Lágymányosi Út 22. I/16.
  1111  Budapest
  (1) 789 9740
 4. Váci Utca 76 . Szám.
  1056  Budapest
  (30) 560 7910
 5. Molnár U. 16.
  1056  Budapest
  (70) 387 0000
 6. Villányi Út 9.
  1114  Budapest
  (30) 944 4409
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete