Eclick Consulting Kft., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Cégünk keresőhirdetések teljeskörű menedzselésére szakosodott. Klasszikus outsourcing szolgáltatóként a nem fizetett és fizetett hivatkozásokkal kapcsolatos valamennyi teendő (kampányok tervezése, felállítása, felügyelete, beszámolása) vállalaton kívülre szervezését kínáljuk ügyfeleinknek. Mivel ügyfélkörünk döntő többsége olyan vállalkozás, amelynek életében az internetes jelenlét, illetve internetes értékesítés különösen fontos terület, ügynökségünk a sok kulcsszóból álló, komplex kampányok lebonyolítására szakosodott. ?A website, amit nem látnak a keresők, pont annyit ér, mint a szekrény mögé csúszott méregdrága katalógus.? L. Tiny


Cégleírás
Keresőhirdetés A keresőhirdetés során a keresési találatok előtt vagy mellett elhelyezett hirdetési felületeken jelennek meg rövid szöveges hirdetések, amelyek az adott weboldalra mutató hivatkozást tartalmaznak. A hirdetések előre kiválasztott kulcsszavak alapján jelennek meg. Ezekért a rövid szöveges hirdetésekért átkattintás után kell fizetni, vagyis csak akkor, ha ténylegesen rákattintanak a hirdetésre. Keresőoptimalizálás Keresőoptimalizálásnak az a szerteágazó feladatkör, mely során a keresőoldalak felől érkező látogatók számát a keresők rangsorolási szempontjait figyelembe vevő webfejlesztés segítségével növeljük. Mivel sok köze van az online marketing egyéb ágaihoz, ezért sokan keresőmarketingnek is hívják ezt a tevékenységet.
Webergonómiai tanácsadás Az internetezők nagy része információ szerzésre használja a világhálót. A szükséges tartalmakat pedig minél egyszerűbben, minél rövidebb idő alatt szeretnék megtalálni, ezt pedig az alkalmazott webergonómia befolyásolja. SZOLGÁLTATÁSAINK Google keresőhírdetés ?jobb oldal v. sárga csík? Google keresőoptimalizálás ?bal oldal? Webergonómiai tanácsadás Látogatói forgalom elemzése Konkurencia figyelés Landing page készítés Kulcsszókutatás - réspiaci kulcsszavak Kreatív szövegírás EGYEDÜLÁLLÓ MEGOLDÁSAINK Látogatói elemzés Az analitika nagyvállalati szintű internetes elemzési megoldás, amely széles körű rálátást biztosít webhelye forgalmára és a marketinghatékonyságra.
Rugalmas és könnyen használható funkciók segítségével teljesen új szempontból tekintheti meg, és elemezheti a forgalmi adatokat. Hőtérképes vizsgálat A hőtérképes vizsgálat során egy rövid kódot építünk a weboldalba ami részletes képet mutat önnek arról, hogy mely tartalmakra (bannerek, szövegek) kattintanak látogatói. Kulcsszókutatás Amíg egy termék vagy szolgáltatás piacán csupán egyetlen hirdető keresi a hatékony keresőmarketing hirdetéshez szükséges kulcsszavakat, addig nincs más feladat, mint felkutatni az adott termék vagy szolgáltatás célpiacát.
Kulcsszavak:
Reklám, Hirdetés, Webanalitika, Marketing, Szövegírás, Google hirdetés, Google analytics, Kreatív szövegírás, Weboldal építés, Logó, Tanácsadás, Webdesign, Web, Webfejlesztés, Weboldal, Webhosting, Weboldal készítés, Online, Keresőoptimalizálás, Arculat, Hosting, Online marketing, Seo, Support, Tárhely szolgáltatás, Webdizájn, Hőtérkép, Keresőhirdetés, Hőtérképes vizsgálat, Kulcsszó kutatás, Web karbantatás
Eclick Consulting Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Eclick Consulting Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Zeke Utca 5.
  1122  Budapest
  (30) 948 6337
 2. Orbánhegyi Út 50.
  1126  Budapest
  (1) 350 7390
 3. Goldmark Károly Utca 26
  1122  Budapest
  (23) 386 924
 4. Csemegi U. 6.
  1122  Budapest
  (1) 213 5863
 5. RÁTH GYÖRGY UTCA 56.
  1122  Budapest
  +36 1 225 1956
 6. Stromfeld Aurél U. 27.
  1124  Budapest
  (1) 487 0150
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete