Eagle-Dental Labor, Budapest

frissítve 2019. január 30.

Leírás

A nevem Kondorossy Emil, az Eagle Dental Labor Kft. ügyvezetője vagyok. A folyamatos tanulásnak és laboratóriumunk technológiai fejlesztésének köszönhetően mára ki merem jelenteni, képesek vagyunk olyan munkát előállítani, mely megállja a helyét bárhol Európában! Elsődleges szempontnak tartom az állandó, megbízható minőséget. Ezért elsők között kértük meg az ORKI - engedélyt, melyet meg is kaptunk.


Cégleírás
Termékeink minőségét minden kiszámlázott munka mellé kiállított műbizonylattal igazoljuk. Mindezt reális, nem túlzott áron tudjuk biztosítani. Már több, mint tíz éve, hogy a vállalati nagy laboratórium gyakornoki évei után önálló vállalkozásba kezdtünk. Célunk már az elején az volt, hogy minőségi fogtechnikai munkát előállítani képes laboratóriumot hozzunk létre. Mivel jómagam édesapámtól tanultam a szakmát, jól láttam a vállalatnál folyamatosan elkövetett hibákat, melyekkel mérhetetlen bűnt követtek el szakmánk hírneve és a betegek egészsége ellen.
Sajnos ezek a rossz hagyományok sok laboratóriumban a mai napig élnek. Laboratóriumunk megnyitása óta rendelkezünk TB - szerződéssel. Igaz, hogy ezen munkák mennyisége jelentősen csökkent az utóbbi években, de ezzel együtt szeretném, ha a múlté lenne a TB - s munkák rossz minősége. A munkák elkészítése során nem teszünk különbséget a "TB" - s és a "magán" munkák között.
Így biztos lehet benne, hogy bármilyen munkát készíttet velünk, az átadott fogpótlások nem okoznak álmatlan éjszakát sem Önnek, sem betegeinek. Termékeink minőségét minden kiszámlázott munka mellé kiállított műbizonylattal igazoljuk. Mindezt reális, nem túlzott áron tudjuk biztosítani.
Kulcsszavak:
Fogtechnika, Fogtechnikus, Fogtechnikai laboratórium, Fogsor, Fogászat, Fémlemezes fogsor, Alaplemezes fogsorok, Finesse kerámia, Fogzománc, Kerámia leplezésu hidak, Kerámialeplezésu hidak, Thermoplasztikus fogsorok
Eagle-Dental Labor a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Eagle-Dental Labor

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Máté U. 55.
  1163  Budapest
  (1) 403 7771
 2. Vak Bottyán U. 27.
  1165  Budapest
  (30) 921 1621
 3. RÁKOSSZENTMIHÁLY, THÖKÖLY UTCA 90.
  1161  Budapest
  (20) 932 3886
 4. Perjés U. 30.
  1165  Budapest
  (1) 407 3311
 5. Köszeg Utca 38.
  1144  Budapest
  (1) 220 0801
 6. Kerepesi út 78/F. 1. lh. 2/6.
  1148  Budapest
  (1) 222 1347
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete