E.ON Ügyfélszolgálati Kft., Budapest

4 Vélemény
frissítve 2020. március 25.

Nyitvatartási idők

A 2020.03.25. napon beállított nyitvatartási idők a koronavírus fertőzés kockázata miatt elrendelt korlátozások értelmében.

szombat[1]Szo[1]Zárva
vasárnap[1]V[1]Zárva
hétfő[1]H[1]Zárva
kedd[1]K[1]Zárva
szerda[1]Sze[1]Zárva
csütörtökCsA nyitvatartás nem elérhető
péntekPA nyitvatartás nem elérhető

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálati irodáinkat március 16-tól visszavonásig zárva tartjuk. Ügyeiket az Online ügyfélszolgálatunkon vagy telefonon tudják intézni.

Kivételek

[1] 2020.03.25. - 2020.04.08.: koronavirus

Gazdasági információk

Cégnév
E.ON Hungária Zrt.
Cégjegyzékszám
01-09-873382
Adószám
13790921-2-44
TEÁOR kód
8220 - Telefoninformáció

Leírás

Az E.ON Hungária a magyar energiagazdaság fontos résztvevője, melyet Magyarország egyik legnagyobb vállalataként tartanak számon. Beruházásaival, működésével nagymértékben hozzájárul a gazdaság és a társadalom fejlődéséhez.


Cégleírás
Az E.ON Hungária cégcsoport több mint 5000 főt foglalkoztat Magyarországon. Tudjuk, hogy piaci pozíciónk folyamatos erősödésében nagy szerepet játszik munkatársaink elkötelezettsége és lojalitása, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő munkahelyi környezet kialakítására és dolgozóink elégedettségének növelésére.
Kulcsszavak:
Energiaszolgáltató, Áramszolgáltatás, Eon
Szolgáltatások
Áram szolgáltatás, Földgáz szolgáltatás
Márkanevek
E.ON
E.ON Ügyfélszolgálati Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Én azon kevesek közé tartozom akik a napelem kiépítése következményeként villamos energia többlettel rendelkezem, mielőtt bárki írigyelne az EON jó szokásához híven az általok megvásárolt villamos energiát 2014. VII.29.-től a mai napig nem hajlandó átutalni. Indok? Ismeretlen!!! Reklamálásomra csak az automatikus e-mail a válasz, hogy levelem megérkezett (legutóbbi EON 16021608)! Totális kiszolgáltatottság!!! Ha egy fogyasztó tartozik az EON kikapcsolja a szolgáltatást, én ? DR. P. Abel
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Az E.on a legkorrektebb áramszolgáltató. Ha nem ez a véleményed, még nem volt dolgod az ELMÜ-vel ! Nekem volt/van, sorry. Ellenségemnek sem kívánom.

Panasz

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az eon szerintem jogtalanul büntet,és nem érdekli a véleményem ,és az amit előadtam.kértem,hogy várjanak amig kivizsgálják az ügyemet,ennek ellenére küldik a felszolításokat és még fenyegetőznek is. Hol a határ meddig lehet az embereket kizsákmányolni.

?

, több mint 2 évvel ezelőtt

Több sikertelen telefonálás ügyintézőjükkel és az OTP-n belüli utalásnak sem sikerült időben utalni, pedig már január 17-én elkezdtem, de még az üi-jük sem tudott pontos választ adni arra, hogy miért nem tudom az oldalamról bankkártyával átutalni a részletfizetés összegét. Pénteken talán sikerült, de ha emiatt felbontják a szerződést én akkor sem fogom a majd 60 e ft-os összeget befizetni és miért nem lehet onnan bankkártyával fizetni? Már egy éve így fizetek, de eddig még nem jártam így, remélem valamit lehet tenni annak érdekében, hogy ne egy összegben kelljen fizetnem.

Zsolt Horváth
Sokallom a kiszámlálás összegé.

, több mint 2 évvel ezelőtt

Kiszámláztak nekem-617131ft-ot.AMI KÉPTELENSÉG.sZERETNÉM HA MIELÖBB LESZERELNÉK A MÉRŐ ÓRÁMAT,MELYET BEVIZSGÁLÁSRA JAVASLOK.
#órabevizsgélást kérnék
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) E.ON Ügyfélszolgálati Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található E.ON kirendeltségek

 1. Széchenyi István Tér 7-8.
  1051  Budapest
 2. Széchenyi István Tér 7-8.
  1054  Budapest
 3. Budai út. 1.
  2462  Martonvásár
 4. E.ON Bicske
  31.44 km
  Kisfaludy U. 60.
  2060  Bicske
 5. Móricz Zs U. 19.
  2500  Esztergom