E-Faktor Pénzügyi Zrt., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A társaság még ma is viszonylag kis létszámmal, ám igen magas szakmai színvonalon, személyre/üzletre szabottan végzi a faktorálási tevékenységet. Bár főprofilunknak a faktorálást tekintjük, a közeljövőben tervezzük a pénzügyi szolgáltatási tevékenység kibővítését kölcsönnyújtás és követeléskezelés üzletágakban. Munkánk eredményessége a társaság alapítás óta tartó folyamatos növekedésben is megmutatkozik: 2004 évben a faktorált éves forgalmunk meghaladta a 11 milliárd forintot, a társaság saját tőkéje pedig mintegy 300 millió forint. Gazdálkodásunkhoz jelenleg négy bank nyújt kiegészítő forrást Üzletpolitikánkban a partnerekkel való személyes kapcsolaton alapuló, egyénre/üzletre szabott, gyors és szakszerű ügyintézést tartjuk szem előtt. Ennek köszönhetően számos ügyfelünkkel már több évre visszatekintő, folyamatos üzleti kapcsolatot ápolunk.


Cégleírás
Szakosodott pénzügyi intézmény, elsősorban belföldi faktoring pénzügyi szolgáltatás végzésére, a társaság országos értékesítési hálózattal rendelkezik Az e-Faktor Pénzügyi Szolgáltató Részvénytársaságot 2000-ben lelkes magánbefektetők alapították, akik pénzügyi és gazdasági szakemberekként már többször szembekerültek azzal a problémával, hogy a bankok által kínált pénzügyi megoldások palettája nem minden - a hazai piacon jó eséllyel működtethető - kis- és középvállalkozás számára képes az ideális finanszírozási megoldást kínálni. Úgy gondoltuk, hogy a hazai pénzpiacon még kevéssé ismert és elterjedt szolgáltatás a faktoring, melynek széleskörű alkalmazása lehetne az egyik megfelelő eszköz ennek a problémának a feloldására. Komoly pénzbeni és szellemi tőkét fektettünk be a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete alatt működő vállalkozásunk megalapozásába és a szolgáltatás további fejlesztésével szembeni elkötelezettségünk fontos bizonyítéka, hogy egyik szellemi atyjává váltunk a GKM által közel két évig folyamatosan működtetett (azóta sajnos felfüggesztett), kamattámogatást nyújtó Lánchíd Faktoring Programnak.
Kulcsszavak:
Biztosítás, Biztosítási ügyintézés, Biztosítás közvetítés, Pénzügyi biztosítás, Biztosításközvetítő vállalkozás, Belföldi faktoring, Pénzügyi tanácsadás, Tanácsadás, Szaktanácsadás, Pénzügy, Szakosodott pénzügyi intézmény
E-Faktor Pénzügyi Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: E-Faktor Pénzügyi Zrt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Csörsz Utca 43
  1124  Budapest
  +36 1 4893070
 2. Tartsay Vilmos U. 18.
  1126  Budapest
  (1) 225 1504
 3. Lejtő Út 29
  1124  Budapest
  06 30 9144079
 4. Tartsay Vilmos u. 14
  1126  Budapest
  (1) 225 0937
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete