Duna Televízió, Budapest

26 Vélemények
Duna Televízió
Kunigunda útja 64.
1016 Budapest - I. Kerület, Várkerület
+36 1 759 5050
+ 36 1 759 50 09
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve egy hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.
Cégjegyzékszám
01-10-041306
Adószám
10324224-4-44
TEÁOR kód
6020 - Televízióműsor összeállítása, szolgáltatása

Leírás

Duna Televízió honlapja

Kulcsszavak:
Televíziótársaság, Televízió, Tv Társaság, Közszolgálati Műsor szolgáltatás
Duna Televízió a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A Csíksomlyói búcsú közvetítése siralmas volt,a legmeghatóbb pillanatoktól fosztottak meg bennünket nézőket,akik sajnos csak az otthonunkból tudunk a tv képernyőjén keresztül bekapcsolódni .Egy ilyen gyönyörű ünnepen egész napos közvetítés és több helyszínről való bejelentkezés lenne méltó az ünnephez és önökhöz a /NEMZET /televíziójához. Tisztelettel:Madarász Szilveszter Encsencs Szabolcs Szatmár Bereg Megye.

R.Á.

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Felháboritó,hogy olyan embert reklámoznak,aki roma származása mögé bujva,mint vállalkozó,előre pénzt vesz fel és több mint három éve nem végzi el az irásban elvállalt munkát,bujkál,letagadja magát.A ROBUFA Bt.-je is felszámolás alatt van. Állitólag sok megrendelővel link volt. Üdv. F.D o6 209 141 182 2011.11.29-

kapcsolatfelvétel

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nágocson épülhet Somogy első katedrálisa 2010. augusztus 03. 20:33 Betűméret: [növel] [csökkent] Küldd el! Nyomtatás Könyvjelző Share Oszd meg! iwiw Címkék: A katedrális, Asztalos Lélegzetelállító elképzeléssel állt elő Rostás Árpád vándorasztalos. Polgári összefogással, Nágocs területén egy gótikus templomot építtetne, amely munkát adna a helybéli munkanélkülieknek és fiataloknak. h i r d e t é s A cikk a hirdetés után folytatódik tovább Az országház faburkolata, a versailles-i kastély parkettája, konzol asztala és tükre, a Louvre ablaka, csak néhány, abból az ezer munkából, ami Rostás Árpád nevéhez fűződik. A somogyi asztalos több mint 200 kastélyban restaurált. Jelenleg Sissi hercegnő egyik bútorán munkálkodik, emellett egy álom megvalósítását tervezi. A vatikán, a Szent István bazilika és a Pannonhalmi apátság után Somogy megyének is lesz turisztikai látnivalója. A világszerte ismert Rostás Árpád vándorasztalos, restaurátor egyből tudta, hogy Nágocs lesz a helye annak a gótikus templomnak, amit annak idején megálmodott. A szakember elmondta, hogy ezzel a művel szeretné meghálálni a településnek azt a gondoskodást, amit fiatal korában kapott. Rostás Árpád hozzátette: a fából és kőből épülő katedrális tervezése folyamatban van, az alapkőletételt szeptemberre tervezik. A külföldi és hazai támogatók már több tízmillió forintot gyűjtöttek össze a megvalósításra, de ennek még a sokszorosára lenne szükség. Az asztalosmester az építés folyamatába be szeretné vonni a szakmunkásnak tanuló diákokat, úgy, hogy nyaranta lehetőséget biztosítana nekik a munkára, és a nehéz helyzetbe került embereket is. A több mint 4000 négyzetméteres területen a tervek szerint egy kastély is épülne. A vándorasztalos legmerészebb elképzelése, hogy a letisztult formát képviselő templom ablakain beszűrődő fény olyan hatást keltsen a bentlévőkre, mintha Jézus mennybe menetele lenne látható. Ez a beruházás valószínűleg fellendítené a térség idegenforgalmát. Megosztás4

holdfényeske
Duna tv

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A határon túli magyarok nézik ezt a tv csatornát leginkább.A román forradalom megdöntése után ez volt sokáig az egyetlen magyar nyelvű csatorna, amit Székelységben is lehetett nézni, persze ez ma már megváltozott, de még mindig sokan nézik ott. Régebben én is rendszeresebben néztem egy -egy műsort. Sok régi magyar filmet vetítenek, s ezeket én kedvelem, innen ismerem egy-egy régi nagy színész, vagy színésznő filmjeit, mert sajnos manapság már nem nagyon hallani róluk.Kedvelem a jó kívánságokat küldő műsorát is, sok ismerőst fedezhetek fel a kívánság küldő, vagy küldött közt. Tetszik az is, hogy kevesebb a reklám, mint más tv-nél. A híreket is kedvelem, mert kitekint a szerte élő magyarok ügyes-bajos dolgaira.

Bacsa Roland
Duna TV

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én nem nagyon szoktam a Duna TV-t nézni. Mamám szokta nézni inkább. És ahogy én észrevettem inkább az idősebbek nézik ezt a csatornát. Szoktak vallási műsorok menni, dokumentumfilmek, fekete-fehér és színes magyar filmek. Ezek szerintem nem érdeklik a mai fiatalokat. Inkább az idősebbeket... Max a híreket nézem meg rajta. Ezt a csatornát azoknak ajánlom akik szeretik a magyar filmeket, és a vallási műsorokat stb.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Duna Televízió részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Készítsd el honlapodat
Technikai ismeretek nélkül
30 napos ingyenes próbaverzió

Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Kunigunda Útja 64.
  1037  Budapest
 2. Huszti U. 20.
  1033  Budapest
 3. Kunigunda Útja 18.
  1037  Budapest
 4. Szentendrei Út 89-93
  1033  Budapest
 5. Szentendrei Út 89-93
  1033  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete