Drymat-Systeme Kft., Budapest

Cím:
Aradi Vértanúk Útja 29.
Irányítószám/Település:
1213 Budapest
Mobile:
(30) 902 7838
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Módosítás | Hibás adat

Weboldal

Leírás

A nedves fal problémájával szinte az első épületek megléte óta küzdünk, mellyel biztosan a régmúlt épülettulajdonosai is megküzdöttek. Ám mára ez a nehéz küzdelem egy könnyed munkafolyamattá vált, köszönhetően a vállalat alapítójának, Frank Lindnernek. A DRYMAT R vállalatot 1997-ben alapította meg, miután az akkori falszárítási technológiákból is alapos jártasságot szerzett. Ám elégedetlenségére a kor rendszerei nem voltak képesek a hosszú távú szárazságot biztosítani.
Megoldásként egy speciális szakértőkből és tudósokból összeállított csapattal megalkotta a DRYMAT falszárító rendszereket. Ezek a falszárító rendszerek mára már Európa szerte (Németország, Szlovákia, Csehország, Oroszország, Svájc, Portugália, Ausztria, Belgium, Hollandia, Szlovénia, Észtország és persze hazánk) ismertté és közkedvelté váltak. A technológia könnyed alkalmazása és az alapanyagok professzionális minősége az, ami a DRYMAT R rendszereket ezen szolgáltatási terület csúcsára emeli.
Az általunk elterjesztett technológia nem csak az épületek kiszáradását biztosítja, hanem a hosszú távú, akár évtizedekig is eltartó tökéletes szárazságot is garantálja.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Drymat-Systeme Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Aradi Vértanúk Útja 29.
  1213  Budapest

 2. Távolság: 900 m
  Adatok
  Nyuszi Sétány 7.
  1214  Budapest
 3. Kórus U. 26
  1213  Budapest
 4. Szent István út 239
  1213  Budapest
 5. Vitorlás U. 26/A
  1213  Budapest

 6. Távolság: 2.16 km
  Adatok
  Bajáki Ferenc U. 27.
  1211  Budapest