Dreher Sörgyárak ZRt., Budapest

9 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Nyitvatartási idők

szerdaSze
8:00 – 16:00
csütörtökCs
8:00 – 16:00
péntekP
8:00 – 16:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 16:00
keddK
8:00 – 16:00
Nyitva.
Zárásig  5 h 12 min.
5 h 12 min

Gazdasági információk

Adószám
10795233-2-44
TEÁOR kód
1105 - Sörgyártás

Leírás

A Dreher Sörgyárak Zrt. a több mint másfél évszázados sörgyártói tapasztalata, a technológiai fejlesztései, és a széles körű fogyasztói igényeket kielégítő, kitűnő márkái révén a magyar sörpiac meghatározó szereplője. A hazai söripar alapítójához méltó módon a Dreher üzletvitelét és valamennyi tevékenységét a minőség iránti elkötelezettség, a tiszta piaci versenyszellem, a környezettel való harmonikus egység és a társadalmi felelősségvállalás alapelvei jellemzik.


Cégleírás
A Dreher Zrt. a magyar fogyasztók igényeinek kielégítésére kiváló hazai és nemzetközi márkákat kínál minden szegmensben. A cég piacvezető prémium márkája*, a karakteres ízű Dreher Classic és a Dreher Bak barna sörkülönlegesség a fogyasztók számára igazi értéket képviselnek. A selymes ízű Arany Ászok az ország 2. legnagyobb mennyiségben értékesített világos söre*, így fogyasztók ezreinek örömét aranyozza be nap mint nap. A Dreher Alkoholmentes és az Arany Ászok Alkoholmentes termékek a sörgyár által alkalmazott egyedi technológiának köszönhetően a fogyasztók számára valódi sör ízélményt biztosítanak.
A Kőbányai Sör minőséget képvisel a gazdaságos árú sörök kategóriájában, s közel 60 éve csillapítja a nagy szomjúságot. A Dreher Sörgyár termékeinek kiemelkedő minőségét nemzetközi és hazai szakemberek is rendszeresen megerősítik különböző versenyeken. A cég magyar márkái, a Dreher Classic, Dreher Bak, és az Arany Ászok márkák rendszeresen fényes éremmel térnek haza a Monde Selection nemzetközi minőségértékelő versenyről. Az állandó kiváló minőségért már mindhárom termék kiérdemelte a Nemzetközi Kiváló Minőség Trófea különdíjat, melyet kizárólag a három egymást követő évben első helyezést elérő termékek kaphatnak. A Dreher Classic idén második alkalommal vehette át e komoly elismerést.
2006 óta a Kőbányai Sör is tovább erősíti a magyar sörök nemzetközi jó hírnevét, melynek magas minőségét szintén fényes érmekkel jutalmazta a Monde Selection szakértői csapata. A Dreher Sörgyárak Zrt. 1980 óta rendszeresen részt vesz termékeivel a Monde Selection megmérettetésen. Ez idő alatt - az idei eredményekkel együtt - összesen 48 éremből álló gyűjteményre tett szert, melyek között 32 arany, 12 ezüst és 4 bronz medalion található. A Dreher Bak és az Arany Ászok söröket a világ legjobbjai között tartják számon a Sörszakma Oszkár Gáláján a Nemzetközi Söripari Nagydíjon (Brewing Industry International Award) elért előkelő helyezésük alapján.
Kulcsszavak:
Szeszipar, Szesz, Sörgyár, Söripar, Sör, Kereskedelem, Élelmiszeripar, Dreher, Sörgyárak, Az arany ászokot
Dreher Sörgyárak ZRt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

meghívás

, more than 2 years ago

Tisztelettel meghívjuk az Önök marketing igazgatóját, a Királyi Vásár című rendezvényünk VIP fogadására. Ehhez kérjük az illető elérhetőségét./Név,cím, e-mail/ Köszönettel,Kárpáthy Mariann rendezvény koordinátor

üzemlátogatás

, more than 2 years ago

Kedveseim! A párom nagy sör-élvező, fogyasztó. A születésnapjára szeretném elvinni a Dréher sörgyárba üzemlátogatásra,sörkóstolásra. Szerintetek van ilyen lehetőség? Hol lehetne megszervezni? Köszönöm, ha meg tudjátok mondani. Üdv. Gy.
## sörkóstolás# üzemlátogatás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

DREHER

, more than 2 years ago

Nagyon ismert márka és jó söröket gyártanak.Személy szerint én ne szeretem mert kicsit édeskés az íze de egyébként semmi bajom vele.A design és a reklámai nagyon jók.

Dreher

, more than 2 years ago

Az biztos, hogy a Dreher gyártja a legjobb söröket. Nemcsak a drágább termékei jó minőségűek, hanem az olcsóbbak mint pl. az Arany Ászok vagy a Kőbányai is kiválóak. Nemhiába Magyarország egyik vezető sörforgalmazója...
## ital# dreher# sör# szeszesital
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dréher

, more than 2 years ago

Férjem amióta megkostolta a Dréher sört, más márkát nem iszik meg. Hiába mondtom, hogy más márkát is készít a Dréher sörgyár.
## élelmiszeripar# sör# szeszipar
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Dreher Sörgyárak ZRt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. MALÁTA U.31.
  1105  Budapest
  (1) 416 0320
 2. Harmat Utca 14-16.
  1105  Budapest
 3. Kőrösi Csoma Sétány 16.
  1102  Budapest
 4. Gépmadár Utca 10.
  1106  Budapest
 5. Márga Utca 28
  1103  Budapest
 6. Kada Utca 122.
  1104  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete