Dreher Sörgyárak ZRt., Budapest

9 Vélemény
frissítve 2020.01.07.

Nyitvatartási idők

Ezek a nyitvatartási idők eltérhetnek a koronavírus okozta helyzet nyomán elrendelt korlátozások miatt.
keddK
8:00 – 16:00
szerdaSze
8:00 – 16:00
csütörtökCs
8:00 – 16:00
péntekP
8:00 – 16:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 16:00
Pünkösdhétfő, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
Nyitva.
Zárásig  4 h 32 min.
4 h 32 min

Gazdasági információk

Adószám
10795233-2-44
TEÁOR kód
1105 - Sörgyártás

Leírás

A Dreher Sörgyárak Zrt. a több mint másfél évszázados sörgyártói tapasztalata, a technológiai fejlesztései, és a széles körű fogyasztói igényeket kielégítő, kitűnő márkái révén a magyar sörpiac meghatározó szereplője. A hazai söripar alapítójához méltó módon a Dreher üzletvitelét és valamennyi tevékenységét a minőség iránti elkötelezettség, a tiszta piaci versenyszellem, a környezettel való harmonikus egység és a társadalmi felelősségvállalás alapelvei jellemzik.


Cégleírás
A Dreher Zrt. a magyar fogyasztók igényeinek kielégítésére kiváló hazai és nemzetközi márkákat kínál minden szegmensben. A cég piacvezető prémium márkája*, a karakteres ízű Dreher Classic és a Dreher Bak barna sörkülönlegesség a fogyasztók számára igazi értéket képviselnek. A selymes ízű Arany Ászok az ország 2. legnagyobb mennyiségben értékesített világos söre*, így fogyasztók ezreinek örömét aranyozza be nap mint nap. A Dreher Alkoholmentes és az Arany Ászok Alkoholmentes termékek a sörgyár által alkalmazott egyedi technológiának köszönhetően a fogyasztók számára valódi sör ízélményt biztosítanak.
A Kőbányai Sör minőséget képvisel a gazdaságos árú sörök kategóriájában, s közel 60 éve csillapítja a nagy szomjúságot. A Dreher Sörgyár termékeinek kiemelkedő minőségét nemzetközi és hazai szakemberek is rendszeresen megerősítik különböző versenyeken. A cég magyar márkái, a Dreher Classic, Dreher Bak, és az Arany Ászok márkák rendszeresen fényes éremmel térnek haza a Monde Selection nemzetközi minőségértékelő versenyről. Az állandó kiváló minőségért már mindhárom termék kiérdemelte a Nemzetközi Kiváló Minőség Trófea különdíjat, melyet kizárólag a három egymást követő évben első helyezést elérő termékek kaphatnak. A Dreher Classic idén második alkalommal vehette át e komoly elismerést.
2006 óta a Kőbányai Sör is tovább erősíti a magyar sörök nemzetközi jó hírnevét, melynek magas minőségét szintén fényes érmekkel jutalmazta a Monde Selection szakértői csapata. A Dreher Sörgyárak Zrt. 1980 óta rendszeresen részt vesz termékeivel a Monde Selection megmérettetésen. Ez idő alatt - az idei eredményekkel együtt - összesen 48 éremből álló gyűjteményre tett szert, melyek között 32 arany, 12 ezüst és 4 bronz medalion található. A Dreher Bak és az Arany Ászok söröket a világ legjobbjai között tartják számon a Sörszakma Oszkár Gáláján a Nemzetközi Söripari Nagydíjon (Brewing Industry International Award) elért előkelő helyezésük alapján.
Kulcsszavak:
Szeszipar, Szesz, Sörgyár, Söripar, Sör, Kereskedelem, Élelmiszeripar, Dreher, Sörgyárak, Az arany ászokot
Dreher Sörgyárak ZRt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

meghívás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Tisztelettel meghívjuk az Önök marketing igazgatóját,
a Királyi Vásár című rendezvényünk VIP fogadására.
Ehhez kérjük az illető elérhetőségét./Név,cím, e-mail/
Köszönettel,Kárpáthy Mariann
rendezvény koordinátor


üzemlátogatás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Kedveseim!
A párom nagy sör-élvező, fogyasztó.
A születésnapjára szeretném elvinni a Dréher sörgyárba üzemlátogatásra,sörkóstolásra. Szerintetek van ilyen lehetőség? Hol lehetne megszervezni?
Köszönöm, ha meg tudjátok mondani.
Üdv. Gy.
## sörkóstolás# üzemlátogatás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

DREHER

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon ismert márka és jó söröket gyártanak.Személy szerint én ne szeretem mert kicsit édeskés az íze de egyébként semmi bajom vele.A design és a reklámai nagyon jók.

Dreher

, több mint 2 évvel ezelőtt

Az biztos, hogy a Dreher gyártja a legjobb söröket. Nemcsak a drágább termékei jó minőségűek, hanem az olcsóbbak mint pl. az Arany Ászok vagy a Kőbányai is kiválóak. Nemhiába Magyarország egyik vezető sörforgalmazója...
## ital# dreher# sör# szeszesital
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Dréher

, több mint 2 évvel ezelőtt

Férjem amióta megkostolta a Dréher sört, más márkát nem iszik meg. Hiába mondtom, hogy más márkát is készít a Dréher sörgyár.
## élelmiszeripar# sör# szeszipar
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Dreher Sörgyárak ZRt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Harmat Utca 14-16.
  1105  Budapest
 2. Kőrösi Csoma Sétány 16.
  1102  Budapest
 3. Gépmadár Utca 10.
  1106  Budapest
 4. Márga Utca 28
  1103  Budapest
 5. Kada Utca 122.
  1104  Budapest
 6. Kőrösi Cs. Sétány 3.
  1102  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete