Dr. Juhász Gabriella Ügyvédi Iroda, Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

Az Ügyvédi Iroda elsősorban gazdasági társaságok komplex képviseletére szakosodott, azonban az ingatlan és település fejlesztés, ingatlan beruházások, befektetési célú projektek és egyéb ingatlanügyek terén is széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezik. Az ügyvédi iroda tevékenységére és az ügyfél kapcsolatra jellemző a kölcsönös bizalom, szakszerűség és feladat-, valamint megoldásorientáltság. Ügyfeleink elégedettségét jelzi a hosszú távú együttműködés, mely a cégügyeken, a gazdasági társaságok egymás közötti jogvitáinak rendezésén túl, a privát ügyekben való jogi képviselet ellátására is kiterjed. Irodánk vállalja hazai és külföldi ügyfelek, gazdasági társaságok és magánszemélyek teljes körű jogi képviseletét, peres-, nemperes eljárásokban való részvételt, civil szervezetek alapítását, módosítását. Tevékenységünk kiterjed eseti jogi tanácsadásra, állandó tartós megbízásra, letétkezelésre.
Munkánk során rendszeresen együttműködünk ügytípusokra szakosodott ügyvédi irodákkal, adótanácsadó, adószakértő, könyvelő- és könyvvizsgáló partnerekkel. Az ingatlanfejlesztés keretében földmérési, építészeti, tervezési és engedélyeztetési ügyintézésben is ügyfeleink segítségére tudunk lenni. Jogi tanácsadásra telefonon vagy e-mail-ben történő előzetes időpont-egyeztetést követően, személyes konzultáció keretében van lehetőség. Társasági jog Gazdasági társaságok alapítása és módosítása, elektronikus cégeljárás keretében.
Ingatlanjog Adásvételi és egyéb kapcsolódó szerződések elkészítése, ellenjegyzése, teljeskörű ügyintézés keretében, ingatlanfejlesztés, településrendezési eljárásokban való képviselet, belterületbe vonás, telekalakítási eljárás. Családjog Házasság felbontására irányuló eljárás, mediációs eljárásban való képviselet, házassági szerződések, házassági vagyonjog.


Dr. Juhász Gabriella Ügyvédi Iroda a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dr. Juhász Gabriella Ügyvédi Iroda

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. SZEMERE UTCA 19.
  1054  Budapest
  (1) 269-2455
 2. Szemere U. 19.
  1054  Budapest
  (1) 269 2455
 3. SZEMERE UTCA 19.
  1055  Budapest
  (1) 269-0283
 4. Szemere U. 19.
  1054  Budapest
  (1) 374 0132
 5. Szemere Utca 21
  1054  Budapest
  (1) 332 6077
 6. SZEMERE U.18
  1054  Budapest
  1/213-9217
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete