Drámatéka Nyelviskola, Budapest

1 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

Nyelvtanfolyamok - angol és német nyelven, különböző szinteken Fordítás és tolmácsolás - angol és német nyelven Rendezvényeken történő műsorvezetés, konferálás Beszéd- és kommunikációs tréningek szervezése Megjelentetésre szánt magyar nyelvű anyagok stíluslektorálása


Cégleírás
Magunkról A Több mint tízéves családi vállalkozásra, a Drámatéka Kulturális Betéti Társaságra alapuló nyelviskolánk 2000 óta működik. Diplomás, fiatal magyar és anyanyelvi tanárainkkal és munkatársainkkal valamennyien hiszünk a minőségi munka és az emberléptékűség elvében. Nem futószalagokkal teli gyárnak, inkább egy nagy hatásfokú, a minőségi együttléttel ösztönző műhelynek tekintjük intézményünket, melynek belvárosi központjában érdekesebbnél érdekesebb emberek fordulnak meg. Az alapítók Gabnai Katalin, drámatanár, színikritikus, a Színház- és Filmművészeti Egyetem és az ELTE Bölcsészkarának oktatója, pedagógus-továbbképzések állandó vezetője.
Mann Dániel, az MTV bemondója és műsorvezetője, magyar-angol szakos tanár. Mann Lajos, dramaturg, műfordító angol és német nyelvből Mann György, a Magyar Állami Operaház énekese, Waldorf tanár, óvodapedagógus, tanító. Szolgáltatásaink Nyelvtanfolyamok - angol és német nyelven, különböző szinteken Fordítás és tolmácsolás - angol és német nyelven Rendezvényeken történő műsorvezetés, konferálás Beszéd- és kommunikációs tréningek szervezése Megjelentetésre szánt magyar nyelvű anyagok stíluslektorálása A Drámatéka Kulturális Betéti Társaság Budapest nyolcadik kerületében, a festői Leonardo da Vinci utca 41-es számú házának földszintjén, egy csöndes udvart körülölve dolgozik, a Corvin-Szigony projekt keretében kiépülő Corvin-sétány egy megmaradásra ítélt háztömbjében.
Különböző témakörökben mintegy 30 éve pezseg nálunk a ?kulturális közélet?. Oktatás, vizsgáztatás, egyetemi színpad, fordító-iroda, rádió-stúdió, újság-szerkesztőség - minden otthonra lelt itt.
Kulcsszavak:
Nyelvoktatás, Nyelviskola, Nyelvtanulás, Nyelvtanfolyam, Fordítás, Tolmácsolás, Tanfolyam, Iskola
Drámatéka Nyelviskola a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Én 2006-ban jártam hozzájuk több mint 3 hónapig és nagyon elégedt vagyok velük, a legjobb nyelviskola, abszolut segítőkészek, remekül felkészültek a tanárok egy pozitiv környezet.
Mindenkinek nagyon ajánlom, aki igazán szeretne nem csak a nyelvtan tankönyvekből tanulni!És miután elvégeztem nálluk a tanfolyamot, sikeresen felvettek külföldre és azóta is itt kamatoztatom a tőluk kapott okosságot:)
Köszönök mindent, puszi a Dávidnak, Grahamnek...
V.Judit
## fantasztikus# kivalo nyelviskola
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Drámatéka Nyelviskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Jázmin Utca 10.
  1083  Budapest
  (1) 323 1070
 2. Jázmin U. 10
  1083  Budapest
  (1) 323 2400
 3. NAP U. 41.
  1082  Budapest
  (20) 918 59 25
 4. Práter U. 15
  1085  Budapest
  (70) 220 0165
 5. THALY KÁLMÁN UTCA 48. III./39.
  1096  Budapest
  (1) 210 1854
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete