Documaster Iratkezelő És Irattári Szolgáltató Kft., Budapest

1 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.01.09.

Gazdasági információk

Cégnév
Documaster Iratkezelő és Irattári Szolgáltató Kft.
Cégjegyzékszám
01-10-041348
Adószám
14208809-2-41
Alkalmazottak száma
1-5
TEÁOR kód
9101 - Könyvtári, levéltári tevékenység

Leírás

A Documaster Iratkezelő és Irattári Szolgáltató Kft. teljes szolgáltatási spektrummal megoldást nyújt minden feladatra, amely a dokumentumkezeléssel kapcsolatos.
Szakmai megoldásaink a törvényi előírásoknak megfelelve kiterjednek a gazdasági társaságok iratainak tárolására is biztosítva a folyamatos és garantált adatszolgáltatást (fizikai és elektronikus formában egyaránt). Cégünk mindenben megfelel az elvárt igényeiknek, innovatív megoldásokat nyújt, hogy hosszan-tartó segítő Partnerei lehessünk egy olyan változó világban, ahol a szerződés nem csupán egy tevékenység ellátásának feltétele, hanem valódi hozzáadott Értéket képvisel.
Minden munkánkra garanciát vállalunk!


Kulcsszavak:
Szkenner, Irattár, Irattárolás, Selejtezés, Archiválás, Iratrendezés, Irattározás, Vonalkód nyomtatók, Irattári, Vonalkódolvasók, Számítógép, Környezetvédelem, Ügyfél, Felmérés, Dosszié, Call center, Szabályzatok készítése, Bértárolás, Műanyag zsák, Papírzsák, Pp zsák, Bérkarton, Iratok megsemmisítése, Iratvédelem, Katalogizálás, Archiváló szoftver, Dokumentumkezeléssel kapcsolatos hardverek forgalmazása, Elektronikus adathordozók biztonsági bértárolása, Elektronikus adathordozók megsemmisítése, Green megoldások, Iktató szoftver rendszer telepítése, Iratfolyóméter, Iratkezelési szabályzat elkészítése, Iratmegsemmisítő konténerek, Iratok elektronikus digitalizálása, Irattárak karbantartása, Irattári dobozok beszerzése, Irattári terv aktualizálása, Közhiteles másolat készítése, Vonalkódok bérnyomtatása, Work-flow rendszer telepítése
Szolgáltatási helyek
Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Románia
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol, Német
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Documaster Iratkezelő És Irattári Szolgáltató Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Nóra Bakonyi

, több mint 2 évvel ezelőtt

Tárolják, rendezik és törvényi előírások szerint selejtezik iratainkat! Documaster! Tanácsadás a jövőből a jelenlegi cégeknek!
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Köszönjük szépen, hogy minket választottak és a dokumentumaikat ránk bízták! A dokumentum érték, amelyre nem csak vigyázni kell, hanem érteni is kell hozzá!

Írjon véleményt a(z) Documaster Iratkezelő És Irattári Szolgáltató Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Ágnes Komjáthy
Értékesítés

Üzenet küldése

+36 (1) 794 3305


  Dalma Kovács
  Logisztika

  Üzenet küldése

  +36 (1) 794 3305

   Vásároljon Prémium Tagságot

   Termékek és szolgáltatások

   DM2-Irattári-doboz
   DM2 Jelű irattári doboz Az iratok biztonságos és kényelmes tárolásához elsősorban a Documaster Kft. irattári dobozait ajánljuk. A dobozok kiemelt kartonminősége biztosítja az iratok épségét, szállíthatóságát, védelmét a folyamatos fény és hő hatásoktól valamint a hirtelen páraingadozástól és szennyeződésektől.

   DM5-jelu-irattári-doboz
   DM5 Jelű irattári doboz Az iratok biztonságos és kényelmes tárolásához elsősorban a Documaster Kft. irattári dobozait ajánljuk. A dobozok kiemelt kartonminősége biztosítja az iratok épségét, szállíthatóságát, védelmét a folyamatos fény és hő hatásoktól valamint a hirtelen páraingadozástól és szennyeződésektől.

   DM4-jelu-irattári-doboz
   DM4 Jelű irattári doboz Az iratok biztonságos és kényelmes tárolásához elsősorban a Documaster Kft. irattári dobozait ajánljuk. A dobozok kiemelt kartonminősége biztosítja az iratok épségét, szállíthatóságát, védelmét a folyamatos fény és hő hatásoktól valamint a hirtelen páraingadozástól és szennyeződésektől.
   Facebook
   Twitter

   Hasonló cégek a közelben

   1. Sírkert utca 2-4.
    1108  Budapest
    06 30 948 6281
   2. Fogarasi út 212.
    1126  Budapest
    (20) 922 8663
   3. Róna U. 120-122.
    1149  Budapest
    (1) 469 6516
   4. Nagysándor József U. 143
    1202  Budapest
    (20) 957 8519
   5. Illatos Út 6
    1097  Budapest
    (1) 219 5670
   6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete