Dm - Eleven Center, Budapest

Dm - Eleven Center
Rétköz Utca 7, Eleven Center
1118 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
Frissítve 14 nappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
DM-Drogerie Markt Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Leírás

Az első dm - drogerie markt üzlet 1973-ban Karlsruhe városában nyílt meg nagy sikerrel. Amikor a dm megjelent a hazai piacon, a német és osztrák kereskedelemtől lényegesen különböző piaci környezettel, adottságokkal és vásárlói szokásokkal találta magát szemben. A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz. Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre. Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.


Cégleírás
Nyitvatartás: H-P.: 9.00-19.00 Sz. 9.00-14.00 Az elmúlt 14 év során a dm egy üzletes drogéria diszkontból 200 üzletes, nyugat-európai multinacionális hálózattá fejlődött Magyarországon. A terjeszkedés eleinte a fővárosban, valamint a nyugat- és dél-magyarországi területeken volt a legintenzívebb, ezután kezdődött meg az ország keleti részein is az expanzió.
A folyamatos fejlesztés eredménye a -tervek szerint- nem végeredménye, a 200 modern, a mai kor elvárásainak megfelelő, országos lefedettséget biztosító üzlet. A műszaki színvonal folyamatos emelése mellett egyre igényesebb, emberközpontúbb, modern, tágas dm üzletek jöttek létre.
Az alapítók a mai napig aktív üzletemberként segítik a cég fejlődését, több ezer ember számára lehetővé téve a "Hier bin ich Mensch, hier kauf' ich ein" avagy "Itt vagyok önmagam, itt vásárolok" szlogennel történő azonosulást.
Kulcsszavak:
Drogéria, Háztartási vegyiáru, Szépségápolási termékek
Termékek
bizsu, bourjois, bővített parfüm, essence, gyertya, gyógyszer, happy rain esernyő, intersett szemüveg, italhűtő, kassza ii, képeslap, kibővített lábápoló, max factor, natúrkozmetika, tea modul, textil, visiomax szemüveg
Dm - Eleven Center a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dm - Eleven Center

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Dm drogerie markt kirendeltségek

 1. dm Kft.
  2.74 km
  Malomkő Utca 7.
  2040  Budaörs
 2. Apor Vilmos Tér 11.
  1124  Budapest
 3. Nagy Jenő Utca 12
  1126  Budapest
 4. Böszörményi Út 36/A
  1126  Budapest
 5. Fehérvári Út 170-176
  1116  Budapest
Az összes Dm drogerie markt kirendeltsége Budapest településen