Dm - Bécsi Corner Kolossy, Budapest

Dm - Bécsi Corner Kolossy
Bécsi Út 33-35.
1023 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer

Gazdasági információk

Cégnév
DM-Drogerie Markt Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Leírás

Az első dm - drogerie markt üzlet 1973-ban Karlsruhe városában nyílt meg nagy sikerrel. Amikor a dm megjelent a hazai piacon, a német és osztrák kereskedelemtől lényegesen különböző piaci környezettel, adottságokkal és vásárlói szokásokkal találta magát szemben. A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz. Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre. Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.


Cégleírás
Nyitvatartás: H-P.: 8.00-19.00 Sz.: 9.00-145.00 Az elmúlt 14 év során a dm egy üzletes drogéria diszkontból 200 üzletes, nyugat-európai multinacionális hálózattá fejlődött Magyarországon. A terjeszkedés eleinte a fővárosban, valamint a nyugat- és dél-magyarországi területeken volt a legintenzívebb, ezután kezdődött meg az ország keleti részein is az expanzió. A folyamatos fejlesztés eredménye a -tervek szerint- nem végeredménye, a 200 modern, a mai kor elvárásainak megfelelő, országos lefedettséget biztosító üzlet. A műszaki színvonal folyamatos emelése mellett egyre igényesebb, emberközpontúbb, modern, tágas dm üzletek jöttek létre. Az alapítók a mai napig aktív üzletemberként segítik a cég fejlődését, több ezer ember számára lehetővé téve a "Hier bin ich Mensch, hier kauf' ich ein" avagy "Itt vagyok önmagam, itt vásárolok" szlogennel történő azonosulást.
Kulcsszavak:
Drogéria, Háztartási vegyiáru, Szépségápolási termékek, Kozmetikai Táska
Termékek
bizsu, bourjois, bővített parfüm, gyertya, gyógyszer, happy rain esernyő, intersett szemüveg, italhűtő, kassza ii, képeslap, kozmetikai táskák, max factor, natúrkozmetika, textil, visiomax szemüveg
Dm - Bécsi Corner Kolossy a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dm - Bécsi Corner Kolossy

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Közelben található Dm drogerie markt kirendeltségek

 1. Gábor Áron Utca 74-78/A
  1026  Budapest
 2. Margit Körút 50-52.
  1024  Budapest
 3. Szent István Körút 11.
  1055  Budapest
 4. Bécsi Út 136
  1036  Budapest
 5. Váci Út 20-26.
  1132  Budapest
Az összes Dm drogerie markt kirendeltsége Budapest településen