Dm - Bécsi Corner Kolossy, Budapest

Dm - Bécsi Corner Kolossy
Bécsi Út 33-35.
1023 Budapest - III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer
Frissítve 6 nappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
DM-Drogerie Markt Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Leírás

Az első dm - drogerie markt üzlet 1973-ban Karlsruhe városában nyílt meg nagy sikerrel. Amikor a dm megjelent a hazai piacon, a német és osztrák kereskedelemtől lényegesen különböző piaci környezettel, adottságokkal és vásárlói szokásokkal találta magát szemben. A dm mára több mint 8000 terméket forgalmaz. Különös tekintettel a szépségápolás, és az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékekre. Polcain széles választékban megtalálhatók a bio ökológiai gazdálkodásból származó termékek.


Cégleírás
Nyitvatartás: H-P.: 8.00-19.00 Sz.: 9.00-145.00 Az elmúlt 14 év során a dm egy üzletes drogéria diszkontból 200 üzletes, nyugat-európai multinacionális hálózattá fejlődött Magyarországon. A terjeszkedés eleinte a fővárosban, valamint a nyugat- és dél-magyarországi területeken volt a legintenzívebb, ezután kezdődött meg az ország keleti részein is az expanzió. A folyamatos fejlesztés eredménye a -tervek szerint- nem végeredménye, a 200 modern, a mai kor elvárásainak megfelelő, országos lefedettséget biztosító üzlet. A műszaki színvonal folyamatos emelése mellett egyre igényesebb, emberközpontúbb, modern, tágas dm üzletek jöttek létre. Az alapítók a mai napig aktív üzletemberként segítik a cég fejlődését, több ezer ember számára lehetővé téve a "Hier bin ich Mensch, hier kauf' ich ein" avagy "Itt vagyok önmagam, itt vásárolok" szlogennel történő azonosulást.
Kulcsszavak:
Drogéria, Háztartási vegyiáru, Szépségápolási termékek
Termékek
Babafelszerelés, Bizsu, Bourjois, Essence, Gyertya, Gyógyszer, Happy Rain esernyő, Képeslap, Kozmetikai táskák, Max Factor, Natúrkozmetika, Textil, Visiomax szemüveg
Dm - Bécsi Corner Kolossy a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dm - Bécsi Corner Kolossy

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Dm drogerie markt kirendeltségek

 1. Gábor Áron Utca 74-78/A
  1026  Budapest
 2. Margit Körút 50-52.
  1024  Budapest
 3. Szent István Körút 11.
  1055  Budapest
 4. Bécsi Út 136
  1036  Budapest
 5. Váci Út 20-26.
  1132  Budapest
Az összes Dm drogerie markt kirendeltsége Budapest településen