Digitall Memories Studio, Budapest

frissítve 2020.01.09.

Nyitvatartási idők

Ezek a nyitvatartási idők eltérhetnek a koronavírus okozta helyzet nyomán elrendelt korlátozások miatt.
hétfőH
10:00 – 18:00
Pünkösdhétfő, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
keddK
10:00 – 18:00
szerdaSze
10:00 – 18:00
csütörtökCs
10:00 – 18:00
péntekP
10:00 – 16:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
Zárva.
Nyitásig  13 h 48 min.
13 h 48 min

Leírás

A Virtuális Emlékalbum ötlete cégünk alapítóinak gyermeke s, mint ilyen Magyarországon egyedülálló szolgáltatás. Csak a DigitAll Memories Stúdió és szerződött partnerei forgalmazzák. Megrendelésére több módot is kínálunk, melyek gyorsak, és egyszerűek (folyamatleírás), rendelhet weboldalunkról közvetlenül, vagy partnereinktől személyesen.


Cégleírás
Mindenki szeretné élete legszebb pillanatait megörökíteni, majd újra és újra átélni. A diplomaosztóját, esküvőjét, gyermeke első lépéseit, születésnapokat, szilveszteri mulatságokat, nyaralásokat, számtalan megismételhetetlen eseményt. Ennek egy teljesen új módját kínálja a VIRTUÁLIS EMLÉKALBUM, mely nem más, mint saját (papír vagy digitális) fényképeiből, zenei aláfestés, és videóeffektek felhasználásával készített film. Az új technológia segítségével fényképei megelevenednek, kedves emlékei új életre kelnek.
Az albumban szereplő képek zenei aláfestését, illetve a szöveges feliratait biztosíthatja stúdiónk, vagy akár Ön is. Ezt oly módon teheti, hogy a fotók mellé elhozza kedvenc slágereit (CD, MP3 stb.), így a fényképek alatt az Önnek legkedvesebb dallamok szólalnak majd meg. Az egyedi szövegezés esetében, Ön adja meg, hogy milyen feliratok kerüljenek a különböző fotókra.
A fenti lehetőségek kihasználásával egy garantáltan egyedi, és a technológiának köszönhetően örök életre szóló ajándékkal lepheti meg családtagjait, barátait, szeretteit, vagy éppen saját magát. Napjainkra igen jelentős mértékben nőtt az egyedi, kreatív ajándékok iránti igény. A virtuális emlékalbum időtálló és korszerű, megfelelő megoldást kínál például családok régi képeinek ízléses archiválásához, esküvők, nyaralások, keresztelők, ballagások, és egyéb hasonlóan fontos események professzionális dokumentálásához, még akkor is, ha a képek készítői nem profi fotósok Szolgáltatásaink közé tartozik: az audiokazetta (magnókazetta), videókazetta (VHS, S-VHS) kamera kazetta (VHS-C, miniDV, digital8, Hi8) régi kisfilmek (super8, normal8, 16-os, 35-ös) és a bakelitlemez DIGITALIZÁLÁSA.
Kulcsszavak:
Fotótechnika, Reklám, Ajándéktárgy, Audiotechnika, Audiokazetta digitalizálása, Bakelitlemez digitalizálása, Magnókazetta digitalizálása, Kamera kazetta digitalizálása, Régi kisfilmek digitalizálása, Videókazetta digitalizálása, Stúdió technika
Digitall Memories Studio a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Digitall Memories Studio

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot