Dias Zeus Travel - Budapest - Károly Körút

3 Vélemény
frissítve 2020.04.21.

Nyitvatartási idők

Ezek a nyitvatartási idők eltérhetnek a koronavírus okozta helyzet nyomán elrendelt korlátozások miatt.
szerdaSze
9:00 – 17:00
csütörtökCs
9:00 – 17:00
péntekP
9:00 – 17:00
szombatSzo
9:00 – 13:00
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 17:00
Pünkösdhétfő, befolyásolhatja a nyitvatartási időt
keddK
9:00 – 17:00
Nyitva.
Zárásig  6 h 47 min.
6 h 47 min

Leírás

Georgios Nanakos vagyok, a Dias Zeus Travel görög utazási iroda kizárólagos tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. Közel 20 éve foglalkozom idegenforgalommal. Kezdetben csak Görögországban fogadtam a vendégeimet, ahol a kinti ellátást biztosítottam, feleltem a szálláshelyek minőségéért, fakultatív programokat kínáltam, majd egyre jobban kezdett foglalkoztatni az utazások szervezése is. Irodámat, a Dias Zeus Travelt 1997-ben hoztam létre Magyarországon, azzal a céllal, hogy megmutassam magyar barátaimnak szülőföldem szépségét, csodálatos történelmét, természeti szépségeit, a kristálytiszta vizű tengert, a görög emberek vendégszeretetét, országom gazdag gasztronómiáját, az éjszakai élet varázsát. Mivel görög vagyok, jobban felismerem az üdülőhelyek vonzerejét, jártasabb vagyok a görögök szokásaiban.


Kulcsszavak:
Utazási iroda, Utazás, Nyaralás, Utazásszervezés, Utazásközvetítés, Túra, Körutazás, Utazástervezés, Belföldi utazás, Idegenvezetés, Csoportos utak, Családi üdülés, Külföldi utak, Tolmácsszolgálat, Körutazási ajánlat, Gyermek utaztatás, Egyéni utak, Részszolgáltatások, Szálloda csere, Útlemondási biztosítás, Útlevél, Tél úti cél kínálat, Foglalási díj, Repülőjegy, Útiokmányok, Szafari, Utzás, Repülés, Idegenvezető, Szafari túrák, Külföldi úticél, Szálloda, Pihenés, Iroda, Utazási, Szobák, Ellátás, Utak, Travel, Szolgáltatások, Akciós repülojegy, Eloszezon, Tengerre nézo szoba, Elofoglalási akció, Last minute, Zeus, Dias
Dias Zeus Travel - Budapest - Károly Körút a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Dias-Zeus Travel

, több mint 2 évvel ezelőtt

A fenti utazási iroda véleményezését a mínusz tartományban tudnám csak megtenni!
Sajnos velük történő szerződésem előtt nem olvastam az interneten található, tengernyi negatív kritikát, mert akkor messze elkerülöm őket!!
Különösen óvok mindenkit az autóbuszos utaktól, (hacsak nem fakír kiképzésre indulnának) illetve a szálláshelyekkel kapcsolatos féligazságokra.
Félrevezető információik a katalógusban,az internetes oldalukon! A budapesti irodában a szóbeli-írásbeli kérésekre fűt-fát ígérnek, aztán a kiutazót a helyszínen már nyugodtan hülyének néző helyi alkalmazott... és még sorolhatnám.
Reklamáció persze minden tekintetben elutasítva!
Pacskó Noémi 2012. augusztus, Görögország, Sarti
#Dias Zeus Travel kerüld el!
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

A Dias Zeus irodával nagyon elégedettek vagyunk. Minden korrekt volt. Külön köszönet illeti a Nei Poriban dolgozó Bodon Évát. Kiváló helyi képviselő, aki mindent szívből tesz az utasokért. Köszönünk mindent az irodának!

Dias Zeus

, több mint 2 évvel ezelőtt

MAximálisan Görögország fan vagyok a családommal egyetemben :) Nem lehet elégszer megcsodálni ezt a gyönyörű országot és ebben a Dias Zeus kitűnő partner. Már többször volt szerencsém velük utazni és tökéletesen meg voltam elégedve a szolgáltatásaikkal és a fakultatív programokkal :)))
## görögország pihenés utazás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Dias Zeus Travel - Budapest - Károly Körút részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Károly Körút 5.
  1075  Budapest
  (20) 409 5484
 2. Károly Krt. 5.
  1075  Budapest
  (1) 317 7777
 3. Károly Krt. 5/B.
  1075  Budapest
  (1) 322 6290
 4. Dohány U 1/C V/3
  1075  Budapest
  (1) 889 4796
 5. Károly Krt. 22
  1052  Budapest
  (1) 235 0917
 6. Károly Krt. 11.
  1133  Budapest
  (1) 430 3690
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete