DH Ingatlaniroda - Riverside, Budapest

frissítve 2020. január 6.

Nyitvatartási idők

vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 18:00
keddK
9:00 – 18:00
szerdaSze
9:00 – 18:00
csütörtökCs
9:00 – 18:00
péntekP
9:00 – 18:00
szombatSzoZárva
Zárva.
Nyitásig  1 nap 2 h 12 min.
1 nap 2 h 12 min

Leírás

Budapest XIII. kerületének zöld területtel ölelt részén, a Viza utcában, nem messze a Dunától található loft jellegű Riverside irodánk. Az újépítésű ingatlanok, a folyamatos felújítások színt hoztak a kerület vérkeringésébe, igen nívóssá téve azt. Szeretettel várjuk mindazon Ügyfeleinket, akik szeretnénk ingatlannal kapcsolatos ügyeiket professzionális környezetben intézni.
Irodánkra jellemző, hogy kiemelkedő gyorsasággal, nagy fokú ráérzéssel térképezzük fel az igényeket és a lehető leg előnyösebb ajánlatot igyekszünk tenni. Segítséget nyújtunk mindazon Ügyfelünk számára, aki ingatlant szeretne vásárolni-eladni vagy éppen bérbe adni-bérelni, hiszen nálunk mindent egy helyen intézhet gyorsan és egyszerűen. Egészen a lakás kiválasztásától, a szerződés aláírásán keresztül az ingatlan átadásáig segítségére leszünk.
Ezek mellett egyszerűen intézheti irodánkban hitelét, kedvező konstrukciók mellett, valamint ingyenes jogi- és szaktanácsadással rendelkezésére állunk. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető irodánk, hiszen a 15 és 115 jelzésű buszok Viza utca megállójától alig néhány lépésre található, a 75-ös trolibusz Dráva utcai megállója pedig pár perc sétára van tőlünk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, nézzen be irodánkba és győződjön meg személyesen széles kínálatunkról és kollégáink professzionális munkavégzéséről.


Kulcsszavak:
Ingatlanforgalmazás, Ingatlaneladás, Ingatlanszolgáltatás, Vállalkozás finanszírozása
Szolgáltatások
pénzügyi szolgáltatások, hitel, biztosítás, vállalkozások finanszírozása, vállalkozói hitelfelvétel, ingatlan szolgáltatások, ingatlan eladás, ingatlankezelés, ingatlan bérbeadás, lakosság biztosítás, gépjármű biztosítás, utasbitosítás, panaszkezelés, értékbecslés
Márkanevek
duna house
DH Ingatlaniroda - Riverside a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: DH Ingatlaniroda - Riverside

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Duna House kirendeltségek

 1. Kárpát Utca 11.
  1138  Budapest
 2. Váci Út 54
  1132  Budapest
 3. Petneházy Utca 38-42.
  1139  Budapest
 4. Herzen Utca 2-4
  1136  Budapest
 5. Herzen Utca 2-4
  1136  Budapest
Az összes Duna House kirendeltsége Budapest településen