DH Ingatlaniroda - Retek utca, Budapest

frissítve 2020.07.06.

Nyitvatartási idők

A 2020.07.06. napon beállított nyitvatartási idők
hétfőH
9:00 – 18:00
keddK
9:00 – 18:00
szerdaSze
9:00 – 18:00
csütörtökCs
9:00 – 18:00
péntekP
9:00 – 18:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
Zárva.
Nyitásig  2 h 39 min.
2 h 39 min

Leírás

A Retek utcai Duna House iroda a Home Property Kft-hez tartozik, amely 2004 óta igyekszik teljes körű segítséget nyújtani ügyfelei számára. A piaci folyamatok és a létrejött üzletek ismeretében friss és pontos információkkal, ingatlanbefektetési tanácsadással segítjük ügyfeleinket a döntésben. Műszaki ismereteink birtokában, véleményt adunk a kiválasztott ingatlan műszaki állapotáról, esetleges felújítási költségeiről.
Jogi tanácsadónk segítségével megkíméljük ügyfeleinket a kétséges kimenetelű üzletektől. Irodánkban hitelügyintézőnk segítségével választhatják ki ügyfeleink a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót.
Szolgáltatásunk kiemelkedő előnye, hogy banksemleges, valamint mentes a térítési kötelezettségtől, azaz ingyenes.


Cégleírás
A Retek utcai Duna House iroda a Home Property Kft-hez tartozik, amely 2004 óta igyekszik teljes körű segítséget nyújtani ügyfelei számára. Minden ingatlannal kapcsolatos kérdésükkel és igényükkel kérjük, keresse fel a Retek utca 21. alatt lévő irodánkat. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, legyen szó ingatlan eladásáról, vételéről, kiadásáról vagy bérléséről.
A piaci folyamatok és a létrejött üzletek ismeretében friss és pontos információkkal, ingatlanbefektetési tanácsadással segítjük ügyfeleinket a döntésben. Műszaki ismereteink birtokában, véleményt adunk a kiválasztott ingatlan műszaki állapotáról, esetleges felújítási költségeiről. Jogi tanácsadónk segítségével megkíméljük ügyfeleinket a kétséges kimenetelű üzletektől.
Irodánkban hitelügyintézőnk segítségével választhatják ki ügyfeleink a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót. Szolgáltatásunk kiemelkedő előnye, hogy banksemleges, valamint mentes a térítési kötelezettségtől, azaz ingyenes.
Kulcsszavak:
Ingatlanforgalmazás, Ingatlaneladás, Ingatlanszolgáltatás, Vállalkozás finanszírozása
Szolgáltatások
pénzügyi szolgáltatások, hitel, biztosítás, vállalkozások finanszírozása, vállalkozói hitelfelvétel, ingatlan szolgáltatások, ingatlan eladás, ingatlankezelés, ingatlan bérbeadás, lakosság biztosítás, gépjármű biztosítás, utasbitosítás, panaszkezelés, értékbecslés
Márkanevek
duna house
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
DH Ingatlaniroda - Retek utca a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: DH Ingatlaniroda - Retek utca

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Duna House kirendeltségek

 1. Keleti Károly Utca 6
  1024  Budapest
 2. Mária Tér 5.
  1011  Budapest
 3. Mária Tér 5
  1011  Budapest
 4. Duna House
  1.05 km
  Margit Körút 26
  1027  Budapest
 5. Margit Körút 26
  1027  Budapest
Az összes Duna House kirendeltsége Budapest településen