DH Ingatlaniroda - Bécsi út, Budapest

frissítve 2019. július 8.

Nyitvatartási idők

vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 18:00
keddK
9:00 – 18:00
szerdaSze
9:00 – 18:00
csütörtökCs
9:00 – 18:00
péntekP
9:00 – 18:00
szombatSzoZárva
Zárva.
Nyitásig  1 nap 8 h 29 min.
1 nap 8 h 29 min

Leírás

Irodánk a budai III. kerület szívében helyezkedik el, a Margit kórházzal szemben. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, hiszen a 17-es és az 1-es villamoshoz is közel esik. Folyamatosan bővülő adatbázisunkból bizonyára Ön is megtalálja majd álmai lakását, mindezek mellett segítséget nyújtunk Önnek egészen a lakás értékbecslésétől az ingatlan átadásáig. Nálunk egy helyen megtalál mindent, ami egy ingatlan vételéhez, eladásához, bérléséhez vagy bérbeadásához szükséges.
Elintézheti hitelét, jogi-és szaktanácsadást igényelhet, amivel időt és pénzt spórolhat meg magának. Irodánk tevékenységén belül lefedi a III. kerületi ingatlanokat, említve itt a Bécsi út Kiscelli úttól az Eurocenterig eső szakaszát, majd a Fehéregyházi úton át a Huszti úton keresztül a Bogdáni utat egészen a Duna partjáig, majd vissza az Árpád hídig. Irodánk a Hármashatárhegy lábánál elhelyezkedéséből adódóan a hegyvidéki ingatlanokkal kapcsolatban is tud értékesítési támogatást nyújtani.
Amennyiben felkeltette érdeklődését irodánk ajánlata, térjen be hozzánk a III. kerületi Bécsi út 185. szám alá. Csapatunk naprakész és professzionális ügyintézéssel és kínálattal várja az Ügyfeleket kellemes környezetben.


Kulcsszavak:
Ingatlanforgalmazás
Szolgáltatások
pénzügyi szolgáltatások, hitel, biztosítás, vállalkozások finanszírozása, vállalkozói hitelfelvétel, ingatlan szolgáltatások, ingatlan eladás, ingatlankezelés, ingatlan bérbeadás, lakosság biztosítás, gépjármű biztosítás, utasbitosítás, panaszkezelés, értékbecslés
Márkanevek
duna house
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
DH Ingatlaniroda - Bécsi út a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: DH Ingatlaniroda - Bécsi út

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Duna House kirendeltségek

 1. Lajos Utca 78.
  1036  Budapest
 2. Szépvölgyi Út 2/A
  1025  Budapest
 3. Ürömi Utca 15
  1023  Budapest
 4. Viza Utca 7/A.
  1138  Budapest
 5. Kárpát Utca 11.
  1138  Budapest
Az összes Duna House kirendeltsége Budapest településen