Deltatgraph Kft., Budapest

frissítve 2019.05.10.

Leírás

A DeltatGraph Kft. termográfiai diagnosztikával foglalkozik. Jelenleg az ipar különböző ágazataiban (építőipar, villamosipar, élelmiszeripar?) végezzük ezen tevékenységeinket, a járulékos mérnöki szolgáltatásokkal kiegészítve.
Cégünk számára a legfontosabb, hogy minőségi, mérnöki szolgáltatást nyújthassunk partnereinknek.Az előzetes igényfelmérést követően a lehető leghamarabb végezzük el a helyszíni méréseket, majd ezen adatok kiértékelése után az igényelt dokumentációt, tervezést. Budapesten, Mosonmagyaróváron, Pécsett és Sopronban dolgozó képviselőink a Nyugatmagyarországi Egyetem műszaki támogatásával karöltve biztosítják gyorsaságunkat és minőségi mérnöki munkánkat.
Csapatunk különböző szakterületen tapasztalatot szerzett építész-, gépész-, élelmiszermérnökök, illetve közgazdászok.


Cégleírás
A DeltatGraph Kft. termográfiai diagnosztikával foglalkozik. Jelenleg az ipar különböző ágazataiban (építőipar, villamosipar, élelmiszeripar?) végezzük ezen tevékenységeinket, a járulékos mérnöki szolgáltatásokkal kiegészítve. Cégünk számára a legfontosabb, hogy minőségi, mérnöki szolgáltatást nyújthassunk partnereinknek. Az előzetes igényfelmérést követően a lehető leghamarabb végezzük el a helyszíni méréseket, majd ezen adatok kiértékelése után az igényelt dokumentációt, tervezést.
Budapesten, Mosonmagyaróváron, Pécsett és Sopronban dolgozó képviselőink a Nyugatmagyarországi Egyetem műszaki támogatásával karöltve biztosítják gyorsaságunkat és minőségi mérnöki munkánkat. Csapatunk különböző szakterületen tapasztalatot szerzett építész-, gépész-, élelmiszermérnökök, illetve közgazdászok. A termográfia a tárgyak, felületek vagy személyek saját hőjének a fotográfiai felvétele, amely során a felület hőmérsékletét mérjük és vizuálisan láthatóvá tesszük. Még nagyon hideg tárgyak , mint a jégkockák is bocsájtanak ki infravörös hullámokat.
Minél magasabb a tárgy hőmérséklete, annál nagyobb az infravörös sugárzás kibocsájtás. Az infravörös technológia segítségével azt is láthatjuk, amit a szemünk már nem érzékel. A hőkamera által készített grafikus file az esetek többségében csupán tájékoztató jellegű, a precíz mérés elvégzésének befejező lépés a szoftveres kiértékelés (részletes hődiagnosztika, képelemzés, statisztikai elemzések).
Kulcsszavak:
Építőipar, Épületgépészet, Energetika, Gépészet, Energia, Mérnök, Villamosipar, Elektronika, Termográfia, Hőtérkép, Hőfénykép, Épület termográfia
Deltatgraph Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Deltatgraph Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Hungária Krt. 92.
  1143  Budapest
  (1) 221 4247
 2. Hungária krt. 53-55.
  1143  Budapest
  (70) 237 6000
 3. Szobránc Utca 16.
  1143  Budapest
  (1) 063 5724
 4. Eleonóra u. 6
  1143  Budapest
  (1) 769 0607
 5. Szobránc Utca 3 .
  1143  Budapest
  (1) 469 0101
 6. Hungária Krt. 39.
  1143  Budapest
  (30) 530 9215
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete