Deltatgraph Kft., Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2019. május 10.

Leírás

A DeltatGraph Kft. termográfiai diagnosztikával foglalkozik. Jelenleg az ipar különböző ágazataiban (építőipar, villamosipar, élelmiszeripar?) végezzük ezen tevékenységeinket, a járulékos mérnöki szolgáltatásokkal kiegészítve.
Cégünk számára a legfontosabb, hogy minőségi, mérnöki szolgáltatást nyújthassunk partnereinknek.Az előzetes igényfelmérést követően a lehető leghamarabb végezzük el a helyszíni méréseket, majd ezen adatok kiértékelése után az igényelt dokumentációt, tervezést. Budapesten, Mosonmagyaróváron, Pécsett és Sopronban dolgozó képviselőink a Nyugatmagyarországi Egyetem műszaki támogatásával karöltve biztosítják gyorsaságunkat és minőségi mérnöki munkánkat.
Csapatunk különböző szakterületen tapasztalatot szerzett építész-, gépész-, élelmiszermérnökök, illetve közgazdászok.


Cégleírás
A DeltatGraph Kft. termográfiai diagnosztikával foglalkozik. Jelenleg az ipar különböző ágazataiban (építőipar, villamosipar, élelmiszeripar?) végezzük ezen tevékenységeinket, a járulékos mérnöki szolgáltatásokkal kiegészítve. Cégünk számára a legfontosabb, hogy minőségi, mérnöki szolgáltatást nyújthassunk partnereinknek. Az előzetes igényfelmérést követően a lehető leghamarabb végezzük el a helyszíni méréseket, majd ezen adatok kiértékelése után az igényelt dokumentációt, tervezést.
Budapesten, Mosonmagyaróváron, Pécsett és Sopronban dolgozó képviselőink a Nyugatmagyarországi Egyetem műszaki támogatásával karöltve biztosítják gyorsaságunkat és minőségi mérnöki munkánkat. Csapatunk különböző szakterületen tapasztalatot szerzett építész-, gépész-, élelmiszermérnökök, illetve közgazdászok. A termográfia a tárgyak, felületek vagy személyek saját hőjének a fotográfiai felvétele, amely során a felület hőmérsékletét mérjük és vizuálisan láthatóvá tesszük. Még nagyon hideg tárgyak , mint a jégkockák is bocsájtanak ki infravörös hullámokat.
Minél magasabb a tárgy hőmérséklete, annál nagyobb az infravörös sugárzás kibocsájtás. Az infravörös technológia segítségével azt is láthatjuk, amit a szemünk már nem érzékel. A hőkamera által készített grafikus file az esetek többségében csupán tájékoztató jellegű, a precíz mérés elvégzésének befejező lépés a szoftveres kiértékelés (részletes hődiagnosztika, képelemzés, statisztikai elemzések).
Kulcsszavak:
Építőipar, Épületgépészet, Energetika, Gépészet, Energia, Mérnök, Villamosipar, Elektronika, Termográfia, Hőtérkép, Hőfénykép, Épület termográfia
Deltatgraph Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Deltatgraph Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Hungária Krt. 92.
  1143  Budapest
  (1) 221 4247
 2. Jurisics Miklós U. 23.
  1143  Budapest
  (70) 237 6000
 3. Szobránc Utca 16.
  1143  Budapest
  (1) 063 5724
 4. Szobránc Utca 3 .
  1143  Budapest
  (1) 469 0101
 5. Hungária Krt. 39.
  1143  Budapest
  (30) 530 9215
 6. GIZELLA ÚT 27.
  1143  Budapest
  (1) 220 2266
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete