Dasso Bambusz Parkettagyár Magyarországi Fióktelepe, Budapest

frissítve 2017. szeptember 7.

Nyitvatartási idők

hétfőH
8:15 – 17:00
keddK
8:15 – 17:00
szerdaSze
8:15 – 17:00
csütörtökCs
8:15 – 17:00
péntekP
8:15 – 17:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
Nyitva.
Zárásig  2 h 44 min.
2 h 44 min

Leírás

A Dasso bambusz parkettagyár termékeinek magyarországi importőrei, nagy- és kiskereskedői vagyunk. A Dasso Bambuszparkettagyár beszállítója a BMW autógyárnak, ez mindent elmond termékei kiváló minőségéről. Jöjjön el hozzánk és ellenőrizze fenti állításunkat. A DASSO EUROPE által jelenleg forgalmazott DASSO márkájú, minőségi bambuszparketták jellemzői( csak a legjobb minőségű, DASSO termékek vannak a kínálatunkban ).
Minden parketta, padló és bútorlap termékünk alapanyaga: az 5 éves, MAO ( más néven, Moso) bambusz középső, legértékesebb része. ( A bambusz felső és alsó része is alkalmas parketta gyártására, de az ezekből készült parketták jóval kevésbé kopásállóak és gyengébb minőségűek mint a középső részéből készültek. Az 5 évesnél fiatalabb bambusznak ugyanis puha a szerkezete, az 5 évesnél idősebb pedig túl szálkás.
A bambuszparketta gyártására a legalkalmasabb a bambusz középső része. Mi kizárólag ezt használjuk. Lakkozott termékeink 9 rétegű UV lakkréteggel készülnek.


Kulcsszavak:
Burkolat, Parketta, Faáru, Fatermék, Melegburkolás, Szalagparketta, Bambusz, Svédpadló, Szegőléc, Parkettalerakás, Bambusz parketta, Burkolási szaktanácsadás, Parkettafektetés, Exkluzív parketta, Bambusz burkolat, Üzlet, Bambuszburkolás, Bambuszlap, Bambusz kiegészítő, Bambusz padló, Bambusz panelek, Bambuszrúd, Dasso, Dasso márkájú bambusz parketták, Minőségi termék, Távol keleti áruk
Fizetési lehetőségek
  • Készpénz
    Készpénz
  • Banki átutalás
    Banki átutalás
Dasso Bambusz Parkettagyár Magyarországi Fióktelepe a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dasso Bambusz Parkettagyár Magyarországi Fióktelepe

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Szatmári Gyula
Értékesítés

Üzenet küldése

06307392295

    Vásároljon Prémium Tagságot