Danubius Szállodaüzemeltető És Szolgáltató Zrt., Budapest

frissítve 2020.06.10.

Gazdasági információk

Adószám
10594702-2-41
TEÁOR kód
5510 - Szállodai szolgáltatás

Leírás

Idegenforgalom, szállodák üzemeltetésével foglalkozunk.


Cégleírás
Európa szerte ismert gyógy és wellness szállodáink több mint három évtizede gyönyörű környezetben várják Budapesten valamint az ország legszebb gyógy- és üdülőhelyein a látogatókat. Új külső, egy izgalmas koncepció és innovatív fejlesztések jellemzik a Danubius termálfürdőkben bevezetett új brendet, a Danubius Health Spa-t, gyógy- és wellness szolgáltatásaink új márkáját. A Danubius Health Spa szolgáltatásainak hat kulcseleme a természetes alapanyagok, magas fokú orvosi szakértelem, gyógykezelések, wellness és relaxáció, fitness és szépségápolás, valamint az egészséges táplálkozás. A Danubius fürdők nemzetközi szinten is egyedülállóak abban, hogy minden kezelés alapja a helyi természetes forrás vagy termálvíz, illetve az ásványi anyagokban gazdag iszap, melyek igazoltan kiemelkedő gyógyhatással bírnak. Valamennyi Danubius egészségfürdő orvosi felügyelet alatt működik, hozzáértő orvosokat és életvezetési szakembereket foglalkoztat.
A természet gyógyító erejét és a legújabb technológiát ötvözve elsőrangú gyógykezeléseket nyújtunk. Ezek között megtaláljuk a gyógytornákat, sport- és gyógymasszázst, elektroterápiát, hidroterápiát, pakolásokat és balneoterápiát, melyek elősegíthetik a gyógyulást mozgásszervi betegségek, ízületi gyulladás, reuma és számos más betegség esetében. Lévén, hogy a természetes vizek relaxáló hatással is bírnak, gyógyszállodáink számos olyan programot kínálnak, amelyek hatásosan segítik elő vendégeink megnyugvását és ellazulását. Tovább bővítjük Danubius Premier Fitness klubunkat is, mely kiváló minőségű felszereléseivel és tapasztalt oktatóival így valamennyi gyógyszállodában jelen lesz.
A Clarins céggel együttműködve a közelmúltban indítottuk útjára saját, Emporium márkanevű wellness és szépségápolási termékcsaládunkat. Az egészséges táplálkozás jegyében séfjeink a tradicionális konyhaművészeti remekek mellett fantáziadús spa ételeket is kínálnak.
Kulcsszavak:
Hotel, Szálloda, Szállodai szolgáltatás, Szállodák üzemeltetése, Szállás, Weness gyógyszállás
Danubius Szállodaüzemeltető És Szolgáltató Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Danubius Szállodaüzemeltető És Szolgáltató Zrt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található Danubius Hotels kirendeltségek

 1. Szent István Tér 11.
  1051  Budapest
 2. Szent István Tér 11.
  1051  Budapest
 3. Ker. Xi.
  1051  Budapest
 4. Kossuth Lajos Utca 19-21
  1053  Budapest
 5. Szent István Tér 11
  1051  Budapest
Az összes Danubius Hotels kirendeltsége Budapest településen