Díszlet És Jelmeztervezés, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Díszlet- és jelmeztervezés, készítés, arcfestés. Megrendelőink többnyire utazótársulatok.. A vándortársulatoknak általában nincs könnyű feladatuk, hiszen minden helyen más körülmények fogadják őket: van, ahol hagyományos, jól felszerelt színpad, felkészült technikusgárda, van ahol pedig egy tornaterem, vagy szabadtéri, betonból öntött dobogó várja a színészeket. A művészeknek azonban mindenhol helyt kell állni, és ugyanolyan színvonalú produkciót kell nyújtani, hiszen a közönség kíméletlen.


Cégleírás
Ezért fejlesztettük ki saját tapasztalatainkból is kiindulva kombinált - egyszerre varrott és festett - díszletkészítési technikánkat, melynek lényege, hogy nehézkes vas és fémállványok, súlyos, kényes festett vásznak helyett 1-4 könnyű, trägerre kötözhető, vagy függönyként kifeszíthető hátteret készítünk.. Mivel e díszletek nem igényelnek épített állványzatot, egy-egy háttér hajtogatva akár egy bőröndben is elfér - ideális az egy-két személyautóval utazó társulatok részére. A díszletek mérete igény szerint variálható, pl.
a helytől függően, ill. takarófüggönyök, kisebb elemek is rendelhetők hozzá.
És ami lényeges: mindemellett a hátterek igazi színházi látványvilágot nyújtanak..
Kulcsszavak:
Kreatív hobby, Kézmuves, Díszlettervezés, Jelmeztervezés, Dekoráció, Jelmez, Farsang, Testfestés, Hennázás, Grafika, Hangtechnika, Színház, Fénytechnika, Varrás, Arcfestés, Jelmezkészítés, Kézmuves foglalkozás, Kézmuves foglalkozások, Kottaállvány bérlés, Mikulás musor, Színpadi világítás
Díszlet És Jelmeztervezés a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Díszlet És Jelmeztervezés

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Corvin Sétány 2.
  1082  Budapest
  (30) 647 2215
 2. Futó U. 7.
  1082  Budapest
  (1) 210 9398
 3. BUDAPEST
  1089  Budapest
  (70) 537 6044
 4. Tűzoltó Utca 22.
  1094  Budapest
  (30) 970 3625
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete