Csodák Palotája, Budapest

25 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
hétfőHZárva
keddKZárva
szerdaSzeZárva
csütörtökCsZárva
péntekP
10:00 – 18:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
Zárva.
Nyitásig  3 nap 10 h 34 min.
3 nap 10 h 34 min

Leírás

The exhibition welcomes its visitors with regularly changing displays presented on two floors of a total of 3000 square-meters. Its syllabus embraces a wide spectrum: the exhibits address topics from genetic research through astronautics to astronomy. Moreover, a world novelty of Hungarian origin will have its premiere, too: Visitors will be received and assisted by three intelligent ''hostess robots'', designed especially for the House of Future. The exhibition will provide a chance to meet the future ? as we envision it today. It will give us orientation in a playful, entertaining and experimental manner.
It promises a pleasant pastime for all those who are interested in the achievements and the novelties in certain areas of science, and it presents the newest trends that most occupy the researchers of today''s world. The House of Future will also accommodate a number of contemporary media art pieces that were especially created for this occasion by the winners of the related tender of the National Cultural Fund. The tender received 50 million forint support from the Ministry of National Cultural Heritage as well as 100 million forint from the Ministry of Informatics and Communications. In the House of Future, an accentuated role is given to intellectual achievements from Hungary but it also provides space for future-oriented foreign developments.
Together with the four astronautical displays, including the Hungarian-made Mars rover, the exhibits Designing Life ? The genetic Drawing Board as well as the Images of the Heart are all Hungarian and unique developments made exclusively for the House of Future ? similarly to the flight simulator which is expected to raise an immense interest. -------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------


Kulcsszavak:
Múzeum, Oktatás, Játék, Szórakoztatás, Kulturális szolgáltatás, Kulturális
Csodák Palotája a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

mi holnap megyünk oda és nagyon várom

csoda

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon szeretjük a Csodák palotáját. Nagyszerű program fiataloknak, de kisgyermekes családoknak is.
Ami az állandó kiállításon kívül még nagyszerű időtöltés, a különböző előadások hallgatása. Számos témában, tartanak érdekes bemutatókat.
Az Öveges teremben a fizika tárgykörébe tartozó érdekességete mutattak be több kisebb témára bontva. Ezt sajnos nem tudtam megnézni élőben, de nagy örömömre kiadták Dvd-n. A 4 lemezes változat címe: Fizika show. Meg is vásároltam, és az egyik részt már meg is néztem, ami a repülésről, repülő tárgyakról szól. Nagyon érdekesnek találtam. És ezzel a gyerekekkel is meg lehet szerettetni a tudományos témákat.

MetallicaFan
Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon szerettem a Csodák Palotájába járni kisgyerekként. Annyi érdekes játék, teszt és kísérlet van ott, ami minden kicsit le tud kötni függetlenül a nemtől és kortól. Személyes kedvencem a holdgravitációt lemásoló gumiköteles ugrálós móka és az optikai részleg volt. Véleményem szerint nagyon hasznos a kisebbeknek a sok tárgy, hiszen játékos módon tanulhatják meg a fizika egyes törvényeit. Tetszik, hogy a szülőkre is gondoltak, hiszen számukra is sok érdekesség található meg, illetve előadásokra is be lehet ülni. Nekem felejthetetlen élményt nyújtott a Csodák Palotája, ajánlom mindenkinek! És ha már ott vagytok, látogassátok meg a JövőHázát is!
## csodák palotája budapest
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

játék, kultúra, szórakozás, múzeum, kiállítás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szuper hely!
Mindenkinek azt ajánlom aki először mey, hogy legalább 2-3 órát szánjon rá, mert mi sajnos csak 1-1,5 órávalérkeztünk zárás előtt és szerintem a felét sem láttuk a dolgoknak,szóval nyáron tutira újra megyünk.
Nem csak gyermekeknek ajánlom,hanem felnőtteknek is.
Ki lehet próbálni, hogy ki milyen gyors,pontos, vagy mennyire jó az emlékező tehetsége, kominatorikája és ki lehet próbálni sok-sok kísérletet is.
Nagyon tetszett és még az áraik is elogadhatóak!
## szórakozás# kiállítás# játék# múzeum# kultúra
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Csodák Palotája

, több mint 2 évvel ezelőtt

Általános iskolás koromban jártam a Csodák Palotájában, egy osztálykirándulás alkalmával. Nagyszerű játékok, rengeteg választék várja a gyerekeket. Minden korosztálynak megfelelő szórakozás, mindenki megtalálhatja korának és képességeinek megfelelő játékokat. A játékok külön képességeket is fejlesztenek. Garantáltan jó szórakozás mindenkinek, akár gyerekekről, akár felnőttekről van szó. Családi programnak is tökéletes, tutira feltalálja magát mindenki a családból! Bátran ajánlom mindenkinek, legalább egyszer próbálja ki!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Csodák Palotája részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Széll Kálmán Tér 3. I. Emelet
  1024  Budapest
  (1) 315 0432
 2. Kis Rókus Utca 16-20.
  1024  Budapest
  (20) 771 4236
 3. MARGIT KÖRÚT 64/B
  1027  Budapest
  (1) 214 4675
 4. Kapisztrán Tér 2-4
  1014  Budapest
  (1) 356 9522
 5. Kapisztrán Tér 2-4
  1014  Budapest
  (1) 325 1600
 6. Bécsi kapu tér 2-4.
  1014  Budapest
  (+36-1) 225-2843
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete