Csili Művelődési Központ, Budapest

3 Vélemények
Csili Művelődési Központ
Nagy Győri István Utca 4-6.
1201 Budapest - XX. Kerület, Pesterzsébet
(1) 283 0230
(1) 284 0990
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Csili Művelődési Központ.


Kulcsszavak:
Táncoktatás, Oktatás, Kultúra, Rendezvény, Klub, Könyvtár, Színház, Művelődési Ház és Szabadidőközpont
Csili Művelődési Központ a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Gyermeknap

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Felháborítónak tartom, hogy egy gyermeknapi rendezvényre belépőt szednek! Ha nincs rá keret ne csináltak volna semmit! És nem az összeg vágott földhöz!!! Ez nem szégyen????????
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Nemedig! A Csili gyereknapon 3 színházi előadással (Süsü, Ba-ba színház és Bohócműsor), interaktív "elmés játékok" játszóházával, több helyszínen kézműves foglalkozásokkal, kutyás bemutatóval, kerékpáros ügyességi versennyel, és íjászkodással készültünk. Ezen a napon volt a kerületi KI-mit-tud döntője, és nívós táncbemutatók is. Sajnos az estére szervezett tini diszkó érdeklődés hiányában elmaradt. Nagyon sajnáljuk, ha csalódást okoztunk az egész napos 300 Ft-os belépővel.

Horváth István
Csili de jó!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Igaz nem pesti vagyok de a Csiliben már párszor szórakoztam.Kellemes a zene kulturált idősebb emberek.Jó a kiszolgálás!Igazán jól éreztük magunk.Bárkinek merem ajánlani aki szeret táncolni.
## szórakozás# tánc# kikapcsolódás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves István! Köszönjük véleményét! Az említett táncos rendezvények évtizedek óta a Csili palettáján vannak. Az Ön hozzászólása is bizonyítja, hogy nem mindig kell újítani, ha van régi, jól bevált. Reméljük, még többször lesz alkalmunk "házunkban" köszönteni Önt is.

arzena
csili

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én a Csiliben bár csak kétszer voltam, az idősebb korosztály gyakran emlegeti, mennyit járt ide bulizni és szórakozni fiatal korában. Amikor én voltam itt, az egyik esemény egy szalagavató volt, a másik pedig egy hirdetett,de sajnos végül mégsem megvalósult kiállítás. Mindkét esetben nagyon kedvesek voltak a ruhatáros nénik, a kiállítás után érdeklődve elnézésemet kérték, hogy nem sikerült időben szólniuk arról, hogy végül mégse lesz. A benyomásaim összesége alapján ha olyan program lesz, amire szeretnék elmenni, nyugodtan nekivágok, nem lesz az az érzésem, hogy "jajj, oda biztos nem megyek, kár,hogy nem máshol tartják"!
## művelődési ház# csili# xx.kerület
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Arzena! Igyekszünk minden korosztálynak programokat szervezni, de mintha valóban inkább az idősebb korosztály és a gyerekek keresnének többnyire minket. Részünkről szívesen szervezünk a fiataloknak is az igényeiknek megfelelő programokat. Örömmel vennénk, ha tippeket kapnánk, mi az, amire szívesen eljönnének és amire egy keveset áldozni is tudnának. A többiről majd mi gondoskodunk. :) Köszönjük a véleményét!

Írjon véleményt a(z) Csili Művelődési Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Vörösmarty Utca 30.
  1201  Budapest
 2. Soroksári Út 164. Xviii. Sz. Épület
  1095  Budapest
 3. Szigetvár U. 7.
  1203  Budapest
 4. Asztalos Sándor Utca 9-12.
  1087  Budapest
 5. Dobó Katica U.70/3
  1192  Budapest
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete