Csili Művelődési Központ, Budapest

3 Vélemény
Csili Művelődési Központ
Nagy Győri István Utca 4-6.
1201 Budapest - XX. Kerület, Pesterzsébet
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

A Csili ma Pesterzsébet, sőt Dél-Pest legnépszerűbb, leglátogatottabb művelődési, kulturális intézménye. Igényes környezetben, több mint 20, különböző méretű teremmel, közel félszáz szabadidős szolgáltatással várjuk Önöket.

Nálunk találhat kedvére valót mindenki, a legkisebb gyerektől a nyugdíjasig, akik a kulturált társas együttlétet, a közösségi művelődés igényes formáit keresik. Várja Önöket a könyvtár, a tanfolyamok széles választéka, a különböző művészeti csoportok, klubok, rendezvények sokszínű ajánlata.


Cégleírás
A Csili Művelődési Központ felújított patinás épülete Pesterzsébet szívében, a szecessziós stílusú városháza oldalán található. Az átépítés során sikerült a régit ötvözni a korszerű megjelenéssel. Belső udvara a kor divatjának megfelelően, csobogóval, dísznövényekkel, pihenőpadokkal kialakított.
Zárt parkolója 33 gépkocsinak biztosít helyet.
A termek befogadó képessége 14 főtől - 800 főig terjed, jól felszereltek és légkondicionáltak.
A Csiliben naponta átlag 20 program zajlik, közel 1000 fő részvételével.
Holnaptól legyen Ön az ezeregyedik! Szeretettel várjuk!
Kulcsszavak:
Rendezvényszervezés, Rendezvény, Művelődési Ház és Szabadidőközpont, Táncos Rendezvény, Művelődési, Terembérlés, Koncert, Számítástechnikai Tanfolyam, Oktatás, Kultúra, Internet, Klub, Könyvtár, Óra, Kiállítás, Központ, Tréning, Színház, Pont, Tábor, Táncoktatás, Nyelvtanfolyam, Pénztár, Tánctanfolyam, Emagyarország, Epont, Művelődési központ, Pénztári, Börze, Csili, Kreatív Művészeti Tanfolyamok, Mozgásos Tanfolyamok, Színházi Előadások Kicsiknek és Nagyoknak
Csili Művelődési Központ a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Gyermeknap

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Felháborítónak tartom, hogy egy gyermeknapi rendezvényre belépőt szednek! Ha nincs rá keret ne csináltak volna semmit! És nem az összeg vágott földhöz!!! Ez nem szégyen????????
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Nemedig! A Csili gyereknapon 3 színházi előadással (Süsü, Ba-ba színház és Bohócműsor), interaktív "elmés játékok" játszóházával, több helyszínen kézműves foglalkozásokkal, kutyás bemutatóval, kerékpáros ügyességi versennyel, és íjászkodással készültünk. Ezen a napon volt a kerületi KI-mit-tud döntője, és nívós táncbemutatók is. Sajnos az estére szervezett tini diszkó érdeklődés hiányában elmaradt. Nagyon sajnáljuk, ha csalódást okoztunk az egész napos 300 Ft-os belépővel.

Horváth István
Csili de jó!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Igaz nem pesti vagyok de a Csiliben már párszor szórakoztam.Kellemes a zene kulturált idősebb emberek.Jó a kiszolgálás!Igazán jól éreztük magunk.Bárkinek merem ajánlani aki szeret táncolni.
## szórakozás# tánc# kikapcsolódás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves István! Köszönjük véleményét! Az említett táncos rendezvények évtizedek óta a Csili palettáján vannak. Az Ön hozzászólása is bizonyítja, hogy nem mindig kell újítani, ha van régi, jól bevált. Reméljük, még többször lesz alkalmunk "házunkban" köszönteni Önt is.

arzena
csili

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én a Csiliben bár csak kétszer voltam, az idősebb korosztály gyakran emlegeti, mennyit járt ide bulizni és szórakozni fiatal korában. Amikor én voltam itt, az egyik esemény egy szalagavató volt, a másik pedig egy hirdetett,de sajnos végül mégsem megvalósult kiállítás. Mindkét esetben nagyon kedvesek voltak a ruhatáros nénik, a kiállítás után érdeklődve elnézésemet kérték, hogy nem sikerült időben szólniuk arról, hogy végül mégse lesz. A benyomásaim összesége alapján ha olyan program lesz, amire szeretnék elmenni, nyugodtan nekivágok, nem lesz az az érzésem, hogy "jajj, oda biztos nem megyek, kár,hogy nem máshol tartják"!
## művelődési ház# csili# xx.kerület
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Kedves Arzena! Igyekszünk minden korosztálynak programokat szervezni, de mintha valóban inkább az idősebb korosztály és a gyerekek keresnének többnyire minket. Részünkről szívesen szervezünk a fiataloknak is az igényeiknek megfelelő programokat. Örömmel vennénk, ha tippeket kapnánk, mi az, amire szívesen eljönnének és amire egy keveset áldozni is tudnának. A többiről majd mi gondoskodunk. :) Köszönjük a véleményét!

Írjon véleményt a(z) Csili Művelődési Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. VÖRÖSMARTY UTCA 3.
  1201  Budapest
 2. Széchenyi Utca 3-5/D. Ép.
  1203  Budapest
 3. Széchenyi Utca 3-5
  1203  Budapest
 4. Zodony Utca 1
  1203  Budapest
 5. TÖRÖK FLÓRIS 109
  1204  Budapest
 6. Közműhelytelep Utca 28/A
  1203  Budapest
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete