Csigavér Pesterzsébet, Budapest

11 Vélemény
frissítve 2020. január 9.

Nyitvatartási idők

keddK
9:00 – 18:00
szerdaSze
9:00 – 18:00
csütörtökCs
9:00 – 18:00
péntekP
9:00 – 15:30
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 18:00
Zárva.
Nyitásig  4 h 42 min.
4 h 42 min

Gazdasági információk

Adószám
12904664-1-43
TEÁOR kód
8553 - Járművezető-oktatás

Leírás

Kulcsszavak:
Autósiskola
Szolgáltatások
gyakorló vezetés, teherautó vezetői tanfolyam, autóbusz vezetői tanfolyam
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Csigavér Pesterzsébet a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

csigajogsi

, több mint 2 évvel ezelőtt

Mint a Csigavér tanulója írom le a véleményemet.
Eddig elképedve olvastam több helyen a Csigavéres negatív kritikákat de rájöttem nem véletlenül írták le oly sokan gyakorlatilag ugyanazt.
Próbálom számokkal alátámasztani, hogy jobban értsétek miért NE MENJETEK IDE VEZETNI TANULNI.
Jászai Marira jártam kreszre, itt minden rendben is volt nagyon kedves, szuper tanárunk volt. Az ügyfélszolgálatos illetve az iskolavezető is nagyon kedves volt.
A színvonalat azzal rontják el, hogy ilyen oktatókat alkalmaznak akihez nekem is szerencsém volt
Minden vizsgám eddig sikerült kivéve persze a forgalmi. Jelenleg az 3. forgalmira készülök. Első vizsgán olyan miatt húztam meg amit a drága oktatóm elfelejtett megtanítani /ezt ő is beismerte/ a másodiknál ő sem értette miért húztak meg. Jelenleg a 3. -nál tartok. Oktatóm közölte a 2. vizsga után hogy kenőpénz nélkül nem megy egyáltalán mert úgyis ki fog találni a vb. valamit.
Persze ezt addig nem említette mert a számla nélküli pótórák dupla áron jól jöttek neki - az 1. és 2. vizsga között vettem kb. 30 pótórát -.
Jelenleg a befizetett pótórákkal és vizsgadíjakkal kb 82.000 Ft-nál járok. És ha kapok egy szerinte "jó" vizsgabiztost akkor jó esetben 125.000-ből megúszhatom a forgalmi vizsgát.
Nyilván az előző iskola által meghirdetett árakkal tisztában vagytok, így tudjátok hogy jó esetben 200.000-ből lesz meg a jogsi a csigánál.
Ja és sajnos ez az általános!Én már százszor megbántam, hogy nem egy olyan iskolát választottam ami kicsit drágább, de színvonalasabb és garantálják hogy az átmész a vizsgán, mert nem az az érdekük, hogy a bőrt is lehúzzák rólad.
#csigavér#forgalmi vizsga
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

csigavér

, több mint 2 évvel ezelőtt

Sajnos engem az oktatóm nagyon csúnyán átakar verni...A kresz oktató nagyon jó a nyugatinál a csigavérnél de tényleg. Viszont az oktatót nagyon nagyon válogassátok meg mert Engem már a második akar lehúzni pénzzel. Az első kitalálja , hogy hétvégén drágább a tanpálya ezért kell neki zsebbe fizetni a mostani pedig nem tölteti ki velem a jelenlétit , első óra után bejelentette hogy kért nekem időpontot, és bejelentette , hogy holnap (akkor lesz vizsgám) Tizessel induljak a zsebembe hozzá mert a vizsgáztatókat sajna korrumpálni kell a forgalmin meg a huszast szeretik. Döntsétek el ti mit gondoltok.

...

, több mint 2 évvel ezelőtt

Csak helyeselni tudok... 20 ezer forintomba került volna a sikeres forgalmi vizsga, amit már csak elvből sem fizet ki a becsületes ember. 2x húztak meg. Még mindig nincs meg a jogsim, pedig állítólag nagyon jól vezetek az oktatóm szerint. Az utolsó vizsgán olyan miatt húztak meg , ami nem is úgy volt,egyszerűen bele magyarázták..."úgysem tud mit tenni ellene". Persze ez már nem annyira a Csiga hibája. Ami az ő hibájuk, az az, hogy alkalmaznak ilyen embereket.

Véleményem

, több mint 2 évvel ezelőtt

Teljesen pozitív a véleményem a csigavérről, nekem már csak az elsősegély vizsga van hátra, és meg is kapom a jogosítványom, tehát frissek a tapasztalataim. A Kresz oktatás véleményem szerint nagyon színvonalas, az órák hangulata is nagyon jó, és egy fiatal és nagyon jó fej kresz okatót fogtam ki, és olyan hasznos extra tanácsokkal és információkkal is ellátott, ami a forgalom vizsgán is hasznomra vált. Az anyagot nem ledarálta, hanem sokszor hagyta, hogy mi magunk jöjjünk ri mi a helyes teendő egy-egy adott szituációban, így jobban is rögzült.Elsőre sikeres volt a vizsgám úgy, hogy a könyvet a kezembe se vettem. A gyakorlati oktatással is meg vagyok elégedve, bár ez a része teljesen oktatü függő, de szerencsére lehetőség van arra, hogyha problémánk van akkor oktatót váltsunk. Velem egy kicsit több órát vetetett mint amennyit kellett volna, ez a pénztárcára való tekintettel nem volt túl előnyös, de utólag nem bánom. A vizsgáztatókkal sem volt semmi problémám, pedig nem nyújtottam át egyiknek sem borítékot. Összességében véve örülök, hogy ezt az autósiskolát választottam.
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Akkor neked nagy szerencséd volt, nálam mind a 3 vizsgán (Rutin + 2forgalom) tartották a markukat rutin 10ezer, forgalom 20ezer. Nem fizettem, nem is mentem át, pedig az oktatóm szerint jól vezetek. A legelső órán mondta, hogy nem lesz itt baj... mégis még mindig ott tartok, hogy nincs jogsim.

Így utólag

, több mint 2 évvel ezelőtt

Miután döbbenten tapasztaltam, hogy a KRESZ oktatáson a különböző átverés- és egyéb praktikák képezték az oktatás gerincét (pl. őzgázolásánál elsősorban az őzveszélyre figyelmeztető táblát döntsük ki, ne tegyünk előre rendszámtáblát az autónkra, illetve "azért kell jól tudni a kreszt, hogy balesetnél akkor is meg tudjuk győzni a másikat, ha nincs igazunk", stb. az gyakorlati órákon is oda kellett figyelnem, hogy mennyi óra ment le és mennyiért fizettem. Egyszer az oktatóm az autóból kiszállva, üvöltözve utasított rendre egy szerinte szabálytalanul közlekedő biciklistát. A vizsgán is rossz élménnyel gazdagodtam: a vizsgáztató kijelentette, hogy nagyon szépen vezettem, várt, majd miután kiderült, hogy ezért nem fogok neki zsebbe fizetni, kijelentette, hogy sajnos megbuktam. Az iskola nagyban hozzájárul a közlekedés és az ország egyre romló moráljához, köszönjük neki!
## vesztegetés# morál# utólagos vélemény
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Csigavér Pesterzsébet részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Csigavér kirendeltségek

 1. Haller U. 12-14.
  1096  Budapest
 2. Soroksári Út 8-10
  1095  Budapest
 3. Csigavér
  5.37 km
  Soroksári Út 8-10
  1095  Budapest
 4. Fejér Lipót U.63.
  1119  Budapest
 5. Festetics U.2-4.
  1087  Budapest
Az összes Csigavér kirendeltsége Budapest településen