Csepel Energia Kft., Budapest

frissítve 2018. május 15.

Leírás

A magyar és az európai energiapiac megbízható szereplőjeként a gazdaságosság és a célszerűség elveinek kielégítése mellett a legmagasabb minőségi színvonalon törekszünk a társaság értékének növelésére. Célunk, hogy emberi erőforrásaink és korszerű, környezetbarát technológiánk optimális kihasználásával vállalatunk mindenki számára példaértékű, emberközpontú és hosszútávon biztonságos legyen. Vállalatunk rugalmasan alkalmazkodik a magyar energiapiac változásaihoz.
Folyamatosan fejlődő vállalat vagyunk, mely gyorsan reagál a piaci igényekre és innovatív módon nyitott az új megoldásokra, az energiapiac változásaira. A gazdaságosság és a célszerűség elveinek kielégítése mellett a legmagasabb minőségi színvonal elérésére törekszünk.
Munkamódszereinket kritikus szemmel vizsgáljuk folyamatos javításuk érdekében.


Cégleírás
Energiatermelés Minden tevékenységünkben elsőrangú szempont a biztonság: az emberek biztonsága, a rendszerek és az erőmű biztonságos működtetése. Biztonsági politikánk az előírásoknál jóval többet foglal magában: célja, hogy folyamatos fejlődéssel, biztonságos munkamódszerekre építve és tanulva mások tapasztalataiból egy mindenki számára példaértékű, hosszútávon biztonságos, emberközpontú és balesetmentes erőmű legyen. Arra törekszünk, hogy kis létszámú csapatunk hatékony együttműködésére építve kiemelkedő teljesítményeket érjünk el.
Szakértelmünket és erőforrásainkat legjobb képességeink szerint alkalmazzuk. A vállalat minden munkatársa teljes mértékben azonosul a vállalat eredményeivel.
Magunk és partnereink sikereire egyaránt büszkék vagyunk. Folyamatosan olyan munkahelyi légkört teremtünk és tartunk fenn, amelynek fő ismérvei a kölcsönös bizalom, a tisztességes bánásmód, a becsületesség és az egymás iránti tisztelet, nem utolsó sorban pedig a hatékony kommunikáció.
Kulcsszavak:
Energia, Energiaszolgáltatás, Áramszolgáltatás, Villamosenergia termelés, Energiatermelés, Villamos energia, Erőmű, Közszolgáltatás, Villamos áram, Közmu áramszolgáltatás
Csepel Energia Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Csepel Energia Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Terelő U. 18.
  1211  Budapest
  (1) 276 8646
 2. Ady E. Út 13-15.
  1211  Budapest
  (1) 427 0919
 3. Fehérvári Út 237. 10.Em.30.
  1116  Budapest
  (1) 203 2010
 4. Ady Endre Utca 92
  1215  Budapest
  (1) 219 5680
 5. Karcag U. 28.
  1116  Budapest
  (20) 530 5002
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete