Cse Business Kft., Budapest

7 Vélemény

Leírás

Európa vezető független pénzügyi tanácsadó cégének partnereként célunk, hogy ügyfeleinknek a piacon elérhető legjobb megoldást kínáljuk. Több mint kétszáz pénzügyi intézménnyel áll kapcsolatban cégünk, így igen széles palettából tudunk ügyfeleinknek a legoptimálisabb megoldást kiválasztani. Profilunk között szerepel az életbiztosítás, vagyon-, lakás-, gépjárműbiztosítás egyaránt. Keressen bizalommal és csatlakozzon elégedett ügyfeleink köréhez.


Cégleírás
Cégünket azzal a határozott céllal hoztuk létre, hogy ügyfeleinknek a magyar pénzügyi piacon elérhető legjobb megoldásokat tudjuk adni. Több mint kétszáz pénzügyi szolgáltatóval állunk kapcsolatban, melyeket folyamatosan versenyeztetünk annak érdekében, hogy ügyfeleinkek a lehető legtöbb kedvezményt kínálják. Így olyan termékeket közvetítünk, melyeket csakis kizárólag rajtunk keresztül érhető el.
Kiemelkedő bónuszrendszer, ügyfélbarát megoldások és sok más plusz szolgáltatásnak köszönhetően cégünk csatlakozott az európai független pénzügyi tanácsadói szolgáltatók vezető cégéhez. Mindemellett nem csak pénzt takarítunk meg ügyfeleinknek, hanem levesszük válláról az összes ügyintézési feladatot, ezzel időt, energiát is spórolunk.
Legyen szó biztosításról, hitelről vagy megtakarításról, feladatunk, hogy az apró betűket is ismerve megvédjük ügyfeleinket attól, hogy becsapás áldozatává váljanak. Bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal hozzánk, kérjen ajánlatot kötelezettség nélkül és győződjön meg szolgáltatásunk minőségéről.
Kulcsszavak:
Biztosítás, Ügyfél, Pénzügyi tanácsadó, Független, Pénzügyi intézet, Bónuszrendszer
Cse Business Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Biztositás

, more than 2 years ago

Nagyon profik, csak ajánlani tudom, olyan dijakkal és testre szabot biztositásokkal dolgoznak, hogy minden online kalkulátornál olcsobbak. Egy személyes találkozás után nagyon érdekes dolgokat tudtam meg, nem csak a bíztositásokrol, hanem minden más dolgokrol: nyugdij, öngondoskodás, céges adókedvezményk, csak ajánlani tudok !!

pénzügyi tanácsadás

, more than 2 years ago

Nekem már több mint egy éve van szerződésem velük. Azt hittem, hogy csak a pénzre mennek, és a szerződéskötést követően hallani nem fogok már róluk, de nem így történt. Egy kedves szőke fiatal hölgy az ügyintézőm, akit bármikor elérhetek, ha kérdésem van. Mindig hamar és részletesen válaszol nekem. Remélem másoknak is ilyen pozitív véleménye lesz a cégről.
#nyugdíj#öngondoskodás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

öngondoskodás

, more than 2 years ago

Rendkívül lelkes és lelkiismeretesek, olyan dolgokat tudtam meg, amiről eddig csak körvonalazva hallottam. Jövő héten kötök náluk valamit. A bónuszrendszer szerintem nagyon jó, és kapok valami utazási bónt is.
#öngondoskodás#tanácsadás#biztosítás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Hitelek

, more than 2 years ago

Sziasztok! Ha már itt tartok, hogy értékelem akkor azt mondon, hogy korrektek és profin dolgoznak, habár az én ügyen nem volt egyszerű mégis azt mondtam, hogy engem ilyen fajta dolog nem érdekel és a "lopott" informáciokkal mentem keresni saját magamnak egy hitelt. Utána nézve mindenhol és számolva meg gondolva rájöttem, hogy mégis ők korrektek voltak az elejétől megmondták egy hitel kiváltásban mi menyiben kerűl (nekem soknak tünt) de kiderűlt, hogy bankokban is vannak rejtett költségek amit az ember szerződés aláirás után tudja meg, vagy tényleg ha olyan ügyintézőt talál a bankbank amely hajlandó ezeket megmondani. Csak ajánlai tudom őket és sajnálom, hogy nem első naptól kértem az ők segitségűket, hanem veszitettem még 2 hetet hogy bankbol banba utána járjak.
#Nagyon profi / korrekt társasság
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ajánlat

, more than 2 years ago

Tetszett az ajánlatuk, kár, hogy sokat kellett várnom rá. Ha belevágok abba, amit javasoltak, többet tudok mondani.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Cse Business Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Csaba Bakó
Vezetőség

Üzenet küldése

    Vásároljon Prémium Tagságot