Családi Fogászat, Budapest

1 Vélemény
frissítve 2020.01.21.

Leírás

Konzerváló fogászat Ultrahangos fogfehérítés Fogpótlás Fogsebészet Fogszabályozás Gyermekfogászat


Cégleírás
A családi fogászat kifejezésnek nálunk kétféle értelme van: Részben azt jelenti, hogy családi vállalkozásban dolgozunk, mi ketten a feleségemmel és lányunk is aki most már a fiatal korosztályt képviseli csapatunkban. Asszisztensnőink is mindent megtesznek azért, hogy a kezelés gördülékeny legyen és a páciens leküzdhesse kezdeti szorongását. Részben pedig azt jelenti, hogy a családok apraja-nagyja, akár egyszerre is jöhet hozzánk kezelésre, hiszen gyermekeket is szívesen kezelünk. A gyermekek kezelését elsősorban feleségem dr.
Erdősi Gyöngyi végzi, fogszabályozással pedig kizárólag ő foglalkozik. Filozófiánk szerint arra törekszünk, hogy pácienseinknek a legmagasabb szintű fogorvosi ellátást biztosítsuk. A lehető leggyorsabban segítünk fogászati problémája megoldásában.
A nap bármely szakában elérhetőek vagyunk telefonon, faxon és elektronikus levéllel. Szolgáltatásaink Konzerváló fogászat fotópolimerizációs tömések - tökéletes esztétikai hatás gyökértömés - nagyőrlő fogak esetében is arany, porcelán és kemény műanyag betétek (GC Gradia) Ultrahangos fogfehérítés SoniWhite ultrahangos készülékkel Fogpótlás fémmentes porcelán koronák fémkerámia koronák, hidak, csapos fog, kivehető fogsorok kombinált pótlások: rögzített pótláshoz kapcsolt kivehető fogsor rejtett elhorgonyzással IMPLANTÁCIÓ - szükség esetén csontpótlással Fogsebészet ALTATÁSBAN is végzünk fogászati és szájsebészeti beavatkozásokat Fogszabályozás csak kivehető készülékkel Gyermekfogászat rutin beavatkozások, tömések fogszuvasodás megelőzése iontoforézissel és barázdazárással Parodontológia (fogágy kezelés) ultrahangos fogkő-eltávolítás, tasakkezelés, homokfúvásos fogtisztítás Góckeresés panoráma röntgenfelvétel készítésével Softlézeres kezelések NTI-tss készülék alkalmazása fogcsikorgatás és egyéb problémák kezelésére (ld. a Különlegességek rovatban) Fogékszer kék és fehér színben
Kulcsszavak:
Fogászat, Fogorvos, Fogfehérítés, Fogszabályozás, Fog, Protézis, Fogszabályzás, Fogápolás, Zahnarzt, Praxis, Zahn, Fogszuvasodás, Íny, Fogtechnika, Szájsebészet, Rendelő, Rendelés, Családi, Fogorvosi, Pal, Nti, Matos, Familien, Gebiss, Gebiß, Zahnfleis, Zahnschmerz, Zahnweh, Zahnwerk, Zahnwurzel
Családi Fogászat a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

A legjobb fogászat

, több mint 2 évvel ezelőtt

Magyarorszag legjobb fogorvosa a Dr Matos Pal ur! Tobb mint 10 eve jarok hozza. Gyonyoru fajdalommentes tokeletes munkat vegez! Mindemellett rendkivul kedves udvarias! Fogaszatra járni altalaban nem nagy orom, de a doktorurhoz jarva sokkal nyugodtabb vagyok.

Írjon véleményt a(z) Családi Fogászat részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Bölöni György Utca 5
  1021  Budapest
  (1) 200 9125
 2. Bölöni György Utca 5
  1021  Budapest
  (1) 200 9125
 3. Széher Út
  1021  Budapest
  (1) 200 3147
 4. Széher Út 62.
  1021  Budapest
  (1) 452 4267
 5. Alsó Völgy Utca
  1021  Budapest
  1 / 200-9551
 6. Széher Út 11.
  1021  Budapest
  1 / 275-0756
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete