Csőmester - m Kft., Budapest

2 Vélemény
frissítve 2020.01.09.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
csütörtökCs24 órán át nyitva
péntekP24 órán át nyitva
szombatSzo24 órán át nyitva
vasárnapV24 órán át nyitva
hétfőH24 órán át nyitva
keddK24 órán át nyitva
szerdaSze24 órán át nyitva

Leírás

Duguláselhárítás esetén jó helyen jár, mi segítünk hiszen ez a szakterületünk! Falbontás nélkül szüntetjük meg a dugulást és végezzünk a duguláselhárítás tevékenységet. Bízza ránk, segítünk a problémáján! Épületen belüli szolgáltatásaink: wc-k, darálós wc-k, mosdók, mosogatók, padlóösszefolyók, pissoárok, kádak, zuhanytálcák, és egyéb lefolyók tisztítása, szemétledobók átmosása, fertőtlenítése. Épületen kívüli szolgáltatásaink: ereszcsatorna, szennyvíz csatorna, csapadékvíz csatorna esetén csatorna átmosás, csatorna tisztítás, csatorna gyökértelenítése, udvari csatornarendszerek tisztítása, kamerás csatorna vizsgálat, aknatisztítás, gyökértelenítés. Cégünk a duguláselhárítás mellett vízvezeték szerelési munkálatokat is végez. Csőtörések ázások megszüntetését szennyvíz lefolyó csövek cseréjét, csapok csaptelepek javítását cseréjét, mosó, mosogató gép bekötését, fürdőszobák elöregedett víz, illetve lefolyó vezetékének cseréjét.


Kulcsszavak:
Duguláselhárítás, Vízvezeték szerelés, Csapadékvíz csatorna átmosás
Csőmester - m Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Csatorna tisztítás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Távollétem miatt nem tudtam az ügyfelemnek elvégezni a munkát, de ők kihúztak a sz-bol.Tiszta, rendes, korrekt munkájuk miatt őket tudom ajánlani.

dugulás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Azt szeretném elmondani nagyon hálás vagyok ennek a cégnek mert nagyon korekt módon és gyorsan segítettek rajtam. Az történt ugyan is, hogy a lakásomba a mosogatóból fólyt ki a szennyvíz. Bepánikoltam nem tudttam mit csináljak telefonáltam és ők megnyugtattak, hogy nyugodjak meg már indulnak. Adigg szoljak a felettem lakóknak ne használják a mosogatót. Megjöttek a szakemberek és nagyon gyorsan megoldották a problémámat és maguk nután összetakarítottak tisztán hagyták a konyhát. Köszönöm!

Írjon véleményt a(z) Csőmester - m Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Váci Út 42.
  1132  Budapest
  (1) 239 6470
 2. Podmaniczky Utca 5
  1065  Budapest
  (1) 311 3886
 3. Murányi U. 44
  1078  Budapest
  (1) 951 1046
 4. Vajkay U. 1.
  1054  Budapest
  (1) 430 0553
 5. Danubius u. 6
  1138  Budapest
  (40) 102 727
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete