Csömör Hermina Fotográfus, Budapest

2 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Tevékenységek: portré fotózás, légifotózás, reklámfotók, katalógusfotózás, esküvői képek, gyermekfotózás, családi fotók, modellalbum, gyermekfotók, riportfotózás, igényes aktfotók, eseményfotózás, tablók készítése grafikával, természetképek és állatfotók készítése. WWW.MINAFOTO.HU


Cégleírás
Első találkozásom a fényképezéssel a gyermekkori családi kattintgatások voltak. A következő lépés a szakközépiskolai fotószakkör sötétkamrájába vezetett. Ekkor a bűvös vegyszerekben és a vörös fényben megszülető kép csodája örök szerelemmé változtatta a fényképezést.
Érettségi után elvégeztem a Práter utcai fényképész iskolát, majd Molnár Ferenc fotóművész mellett sikerült megismernem a szakma titkos rejtelmeit. A megfelelő rutin megszerzése után szabadúszó fotográfusként esküvőket, modellalbumokat (Casting Studió, Vision Modells), tablófotózásokat vállaltam, majd nagyobb munkák következtek: Promix Média, Cosmed Kft.
Pandhy's cukorpaszta, Ultimathule Könyvkiadó (Belgium) Sisi utazásai című könyv képillusztrációi és internetes publikációja, Gent város (Belgium), és könyvkötő iskolájának riportsorozata, Saint Michels Bridge könyv illusztráció 168 képpel, Minor Rt. info terminálok reklámkatalógusa, Cavallo Magazin riportok.stb.
Kulcsszavak:
Fotózás, Kép, Fotótechnika, Fényképészet, Reklámfotó, Fotográfus, Esküvő fotózás, Digitális fotózás, Tablófotó, Háttérképek, Rendezvény, Esküvő, Természetfotók, Gyermekfotográfia
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Étkezési jegy
  Étkezési jegy
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Csömör Hermina Fotográfus a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

minafoto.hu

, több mint 2 évvel ezelőtt

Minával közel egy évtizede dolgozom együtt, és bátran ajánlom mindenkinek. www.angelwedding.hu

Makay-Devai Charlotte
Vélemény a Minafotoról

, több mint 2 évvel ezelőtt

Makay-Dévai Sarolta vagyok (teljes névvel vállalom a véleményem) és nekem éppen az ellenkező tapasztalataim vannak, mint az előttem szólónak. Céges fotózásra kértük fel Csömör Herminát. Sminkelés, ruhapróba előtt átbeszéltük a teljes igényt, hogy mire szeretnénk használni a képeket, milyen elképzeléseink vannak. Körülbelül 3-4 órán keresztül tartott a fotózás, 300-400 db fénykép készült az üzlettársamról és rólam. Már másnap megkaptuk elektronikus úton valamennyi fénykép normál felbontású változatát (amik már így is nagyon jók lettek) és választottunk 10-10 darabot az utómunkálatok elvégzésére. Nagyon korrekt a hölgy, végig egyenrangú partnerek voltunk. Már további ügyfeleimnek is ajánlottam őt, akik maradéktalanul meg vannak vele elégedve. De mondjuk egy hisztis menyasszonyt ne hasonlítsunk össze egy üzleti jellegű, komoly munkát kérő klientúrával. Sajnálom, hogy név nélkül vagdalkózik a hozzászóló.
#vélemény#minafoto#etika#pozitív
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Csömör Hermina Fotográfus részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Hermina Csömör
Marketing

Üzenet küldése

+36 20 9939368

+36 20 9939368

  Vásároljon Prémium Tagságot
  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. Peterdy U.15.
   1071  Budapest
   (1) 351 6587
  2. Damjanich U. 26/B.
   1078  Budapest
   (70) 389 2999
  3. Damjanich U. 39.
   1071  Budapest
   06203952006
  4. Wesselényi U. 75.
   1077  Budapest
   (1) 787 0141
  5. DAMJANICH U. 49
   1079  Budapest
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete