Corals Kft., Budapest

Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Cégünk fő profilja a minőségi ügyviteli szoftverek (ERP) fejlesztése, változatos platformon. A Corals Kereskedelmi és Számítástechnikai Kft 1990-ben átalakulással jött létre. Jogelődje a Corals GMK 1982 alakult meg.
Cégünk több mint 20 éves jelenléte az informatikai piacon azt bizonyítja, hogy tisztességes munkával, szakértelemmel és hozzáértéssel mindenütt jelentős eredményeket lehet elérni. Cégünk fejlődése során fokozatosan jutott el a kisebb programok gyártásától a komplex informatikai rendszerek előállításáig.
A Corals Kft tevékenységi köre a következő három nagy csoportba sorolható. Ezek a szoftverfejlesztések, a hardverszállítás, és a rendszer üzemeltetés karbantartás.


Cégleírás
A cég alapításakor és most is fő célkitűzésünk nagy biztonságú, kiváló minőségű, belső ellenőrzésekkel rendelkező szoftver-termékek előállítása. E fő cél megvalósításának legfőbb záloga a kiváló szakembergárda, a folyamatos képzésük és szakmai fejlesztésük, valamint az adott korban elérhető legkorszerűbb szoftverfejlesztési technológiák alkalmazása. A Windows-os kliens oldali szoftvereink vagy Delphi nyelven, vagy Oracle fejlesztői eszközökkel készülnek.
Adatbázis szerver Oracle, illetve minden olyan SQL alapú adatbázis, melyhez van Delphi interfész. Alkalmazásfejlesztési tapasztalatunk van még JAVA, XML ?nyelvekben?, valamint idegen szoftver alkalmazások közötti kommunikációs eszközök (MQS) használatában.
A másik két tevékenységi kör a szoftverfejlesztéshez, forgalmazáshoz kapcsolódik. Szoftver rendszereink mellé kívánságra szállítunk jó minőségű számítógépeket, munkaállomásokat, szervereket.
Corals Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Corals Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot