Complexpress Logisztika Kft., Budapest

Ellenőrzött adatok, frissítve 2020.04.21.

Nyitvatartási idők

A nyitvatartási idők eltérhetnek
csütörtökCs
8:00 – 18:00
péntekP
8:00 – 18:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 18:00
keddK
8:00 – 18:00
szerdaSze
8:00 – 18:00
Zárva.
Nyitásig  4 h 53 min.
4 h 53 min

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-980739
Adószám
132553-2-41
TEÁOR kód
5320 - Egyéb postai, futárpostai tevékenység
Cégalapítás dátuma
06 dec. 2006
Adószám
12132553-2-41

Leírás

A Complexpress Kft. azzal a céllal alakult, hogy a csomagküldés és csomagszállítás területén más belföldi és nemzetközi futárszolgálatoknál sokoldalúbb és több szolgáltatást nyújtson a csomagküldők részére. Folyamatos termékfejlesztésünk meghozta eredményét.
Ma már a piacon egyedülálló minőségi biztosítékokat nyújtva a világ összes országába szállítunk csomagokat. A hagyományos csomagszállításon túlmenően munkaidőn kívüli csomagátvételre 2 teljes országot lefedő alternatív megoldást is kínálunk.
Nemzetközi csomagszállításban olyan területekre is szállítunk, kézbesítünk csomagot utánvéttel is, ahová nagy multinacionális futárszolgálatok nem! Partnereink munkáját a megszokott szolgáltatások nyújtása mellett mindezzel segítjük: csomagolás, csomagolóanyag, díjmentes csomaglogisztikai átvilágítás, fulfillment, RCL (Remote Control Logistics), optimalizálási ajánlatok, szakmai konzultáció, tanulmányok, innovatív csomaglogisztikai megoldások


Cégleírás
A 10 éves Complexpress Logisztika Kft. tevékenységét kétféleképpen lehet leírni. Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni a dolgot, akkor azt mondhatjuk, hogy egy teljes belföldi és nemzetközi futárszolgálat vagyunk, amely a világ összes országába szállít csomagokat. Ennél azonban jóval többről van szó. Sokkal több szolgáltatást nyújtunk valós garanciákkal. Miért tartjuk fontosnak ezt? Az a tapasztalatunk, hogy egy kereskedelemben dolgozó vállalkozás akkor tud nőni, ha azzal foglalkozhat, amihez a leginkább ért. Kereskedik. Minden, ami nem tartozik hozzá elválaszthatatlanul, az csak nyűg, rabolja az idejét. Ilyen pl. a logisztika vagy önmagában a szállítás is, amely szerencsére elválasztható a kereskedéstől. Ha ennek a tehernek egy részét vagy akár egészét le tudjuk venni az adott cég válláról, a megnyert időt a növekedésére fordíthatja.
Hogyan nyújthatunk egy igazán rugalmas, maximálisan Partnereink igényei szerint személyre szabott megoldást? Egy kombinált logisztikai szolgáltatással, amelyet RCL technológiának hívunk - távirányítású logisztikának. Így partnerünk egy virtuális távirányító gombjainak megnyomásával szolgáltatásaink közül azokat veszi igénybe, amelyekre a leginkább szüksége van. Ez lehet szimplán csak a csomagszállítás is. De lehet csak raktározás vagy akár csak csomagolás - a sort sokáig lehetne folytatni.
És mindezen túl még egy dolog megkülönböztet bennünket, amely már nem logisztikáról szól. Cégünk egy olyan logisztikai szolgáltató, amelynek speciálisan erre képzett ügyfélszolgálatos munkatársai a cégüket kereső ügyfeleknek a szállításokról teljes mértékben, de cégükkel vagy termékükkel kapcsolatban maximális diszkréció mellett csak az Önök által meghatározott mértékben, igényeik és útmutatásuk szerint ad tájékoztatást. Ezt a multinacionális partnercégek (Coca Cola, Unilever, ) vezetése is nagyra értékelte, mert úgy ítélték meg, hogy mindez jelentős mértékben segíti eladásaik növekedését és elégedett vásárlóik mennyiségét.
Idegen nyelvű leírás
Our company's profile is providing an extraordinary logistic background to e-commerce, to online traders, who really believe that there are no borders in trading online. Can a complex logistic system better, quicker or more prosperous for you than your present shipping method? Our system is the answer. It is called Remote Control Logistics. Just take a look at the services we provide for our online trading partners. If you like new ideas, working less, and make your business grow fast, it is worth to read all our services over and you will see how our system serves your success.
We can provide you:
- transporting goods to our warehouse
- warehousing your products
- processing orders arriving by e-mail or via our separate online site (not the website!)
- processing and printing invoices arriving by e-mail
- assembling parcels to be shipped
- coupling products and invoices
- packing products and invoices
- labeling parcels
- parcel delivery all over Hungary and some other countries
- free 2nd delivery
- handling COD and completing bank transfers with full guarantee
- free transport of returned products (after min. 2 unsuccessful delivery attempts back to you)
- operating customer service trained to handle possible complaints about your products
- warehousing returned goods
- sending updated reports about products being on stock
What do all above mean? You do NOT need any representative office. You do NOT need a logistic hub, warehouse, local sales colleagues! And you do NOT have borders in your business! You can enjoy all advantages of having an all inclusive logistic support of your business in Hungary or even some more countries! Remember: if you are able to sell your products online, we deliver them and manage the logistics!
Kulcsszavak:
Szállítmányozás, Szállítás, Logisztika, Futárszolgálat, Csomagolóanyag, Csomagszállítás, Nemzetközi árufuvarozás, Futár, Csomagküldés, Belföldi áruszállítás, Ajánlott, Belföldi futárszolgálat, Nemzetközi csomagszállítás, Etikettezés, Nemzetközi csomagküldés, Okmánykezelés, Címkézés, Ügyfélszolgálat, Promóció, Csomaglogisztika, Extra garancia, Nemzetközi futárszolgálat, Utánvét, Csomagküldés belföldön, Csomagszolgálat, Export szállítás, Alternatív csomagszállítás, Csomagküldés külföldre, Csomagküldés munkaidőn kívül, Csomagküldés pick pack pontra, Csomagküldés webáruházaknak, Csomagmenedzsment, Csomagszállítás webshopoknak, Export csomag, Fulfillment, Időgarantált kiszállítás, Import csomagszállítás, Minőségi garancia, RCL távirányítású logisztika, Szállítási biztosíték, Szállítási költség optimalizálás, Utánvétgarancia, Utánvétkezelés, Webshop csomagküldés, Webáruház csomagküldés, áru ill anyagbeszerzés, Értékgarantált csomagküldés, Értéklevél, Értéknyilvánítás, Értéknövelő szolgáltatás
Szolgáltatások
dokumentálás, kisáruszállítás, csomagolás, kisteherautós expressz futárszolgálat, archiválás, áru ill. anyagbeszerzés
Szolgáltatási helyek
Magyarország + az EU teljes területe
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol, Olasz
Complexpress Logisztika Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Complexpress Logisztika Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Rácz Péter
Vezetőség

Üzenet küldése

  Vásároljon Prémium Tagságot
  Twitter

  Letöltés

  Mi magyarok lefocizzuk?
  Mi magyarok lefocizzuk?
  PDF from 2014.07.08. - 191 KB
  File letöltése
  Webáruházi logisztika 5.0
  Webáruházi logisztika 5.0
  PDF from 2014.07.08. - 190 KB
  File letöltése
  Életbiztosítást a vállalkozásnak!
  Életbiztosítást a vállalkozásnak!
  PDF from 2014.07.08. - 201 KB
  File letöltése

  Hasonló cégek a közelben

  1. Reményi Ede Utca 1-3.
   1033  Budapest
   (1) 439 0788
  2. REVICZKY EZREDES UTCA 20
   1033  Budapest
   (20) 260 4498
  3. Bogdáni Út 1-3.
   1033  Budapest
   (1) 242 1483
  4. Matróz U. 6.
   1033  Budapest
   (1) 453 2300
  5. Zaj U. 24.
   1037  Budapest
   (1) 388 6191
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete