Club Hotels International Kft., Budapest

9 Vélemény
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

szerdaSze
8:30 – 17:00
csütörtökCs
8:30 – 17:00
péntekP
8:30 – 17:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:30 – 17:00
keddK
8:30 – 17:00
Nyitva.
Zárásig  8 h 13 min.
8 h 13 min

Leírás

A Club Hotels International Kft. azzal a céllal jött létre, hogy a magyar családok számára egy elérhető, kiemelkedő színvonalú nemzetközi és hazai nyaralási és utazási szolgáltatást biztosítson.
Ügyfelünk ma minden olyan magyar család, vagy egyedülálló, aki az üdüléseik során minőséget, és családias hangulatú nyaralási célpontokat keres.


Cégleírás
Cégünk határozott célja a magyar családok e téren való fölzárkóztatása az Európai Unióhoz.

Annak érdekében, hogy töretlenül az ügyfeleink, a befektető partnereink, a munkatársaink elvárásainak irányába fejlődhessünk tovább, cégünk vezetői a szakmai elitből kerülnek ki. Munkatársaink tapasztalt magyar és nemzetközi szaktanácsadók segítségével sajátítják el hivatásukat és naprakészek a turisztikai ajánlatok tekintetében.
Idegen nyelvű leírás
Our hotel lies in the very heart of Styria, not more than 100 metres from the first ski lifts of the well-known and beloved ski region Kreischberg.The resort consists of two wooden panelled buildings connected by a glass-corridor and surrounded by a pleasant and well-groomed park fitting its environment in a natural way. We await our guests with 87 apartments, great hospitality and the following services:Wellness: 2 saunas, infra sauna, 2 turkish baths, sauna basin, massage-showers, whirlpools, solarium, fitness room, relaxing room with deckchairs and a beautiful view of the surrounding mountains.Other services: panorama restaurant with sunny terrace, bar, panorama lift, ski, snowboard and skiboot storage with heated floor, own parking, Internet, conference room, gaming room Our hotel is non-smoking! Cosy and practical furniture, intimate atmosphere with light colours, exigent materials and high quality everywhere will make you feel just like home. All the apartments have an own balcony.
Kulcsszavak:
Turizmus, Nyaralás, Utazási szolgáltatás, Külföldi üdülés, Belföldi üdülés, Hotel, Vendéglátás, Ital, Étel, Club, International
Club Hotels International Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Minket szerencsére üdülési joggal nem sikerült bepalizniuk, viszont amikor a két főre szóló ajándék szállásutalványt szerettük volna felhasználni akkor szembesültünk vele, hogy a kötelező fogyasztás, (ami az ajándék felhasználásának a feltétele) jóval többe kerül, mintha a szálloda saját ajánlatát vesszük igénybe, mely tartalmazza a szoba árát félpanzioval és minden egyéb wellness szolgáltatást is. Rosszul esik, hogy ilyen hülyének néznek...

Üdülési jog

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nekem van egy ilyen kártyám Hanusz Tamás úrtól vettük. Nagyon megéri és nagyon szeretem használni. kb havonta igénybe veszek egy szállást mindig, gy nagyon sokat spórolok vele. Az értékesitő munkatárs nagyon segitőkész volt és bármikor fordulhattunk hozzá bármi gonddal. Mindenkinek jó nyarat:))))
#hotel#üdülési jog#club hotels
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Klubtagság

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Hihetetlen nyomulós értékesítők rábeszélik az éppen pihenésen részt vevő (+hangulatban lévő) embereket, hogy lépjenek be a klubba, így jelentős kedvezménnyel vehetnek rész számos mo-i és külföldi üdülésen. De az első részlet 100.000.- befizetése után átadott szerződés és a weblapjuk szerint a kínált szolgáltatások minimális részét vállalják csak a szóban elhangzottaknak. Természetesen a második részletet mi már nem fizettük be 120.000.-. Vigyázat!!! Kész átverés.
## megtévesztő# üdülési jog# tiszteségtelen
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

clubhotel

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Club Hotels: Gyors agymosás után évente egy heti haszonbérleti jogot vettünk 30 évre szólóan egy apartmanházban 1,8 millió forintért. Gondolkodásra nem hagytak időt , hárman gyúrtak, később már a nejem is melléjük állt. Aláírtuk- utána szoroztam be: folyamatos haszonbérlet esetén 90 millió forintot fizettünk volna az ausztriai szállásárt. Plusz éves fenntartási költség, üdülési csere kérése esetén jelentős jutalékot kell fizetni. Szóval óriási átverés.

appartman eladás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szomorú,de igaz csak addig foglalkoznak aaaz ügyféllel míg értékesítenek, amíg megkapják a pénzt. Az értésítés ideje alatt elhangzott ígéretekből semmit sem tartanak be.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Club Hotels International Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Nagymező Utca 6.
  1065  Budapest
  (1) 351 1341
 2. Király Utca 51 . 2. Em. 18.
  1077  Budapest
  (1) 343 4851
 3. Király U. 80.
  1068  Budapest
  (1) 343 5170
 4. Andrássy Út 29.
  1065  Budapest
  (1) 374 7283
 5. Andrássy Út 38.
  1061  Budapest
  (1) 484 0057
 6. Király Utca 57.
  1077  Budapest
  (1) 343 4390
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete