City Music Band, Budapest

Leírás

Üdvözöljük a City Music világában! Ha fontos a minőségi és kiváló hangulatot garantáló szórakoztató zene, akár az öt tagú City Music Band, akár a Family Duó előadásában akkor Ön jó helyen jár.


Cégleírás
Üdvözöljük a City Music világában! Ha fontos a minőségi és kiváló hangulatot garantáló szórakoztató zene, akár az öt tagú City Music Band, akár a Family Duó előadásában akkor Ön jó helyen jár. Hosszú évek külföldi és belföldi tapasztalatával vállaljuk bálok, szalagavatók, céges rendezvények, és esküvők színvonalas zenei szolgáltatását 2-5 főig. Állandóan frissülő nemzetközi és hazai slágerek egyaránt szerepelnek a műsorunkon, amit egy igazi bulizenekarnak tudnia kell. Műsorunkban minden korosztály megtalálja a neki tetsző bulis party zenét, a tánczene minden stílusát, és a hallhatatlan örökzöld slágereket. Számunkra a zene a legszebb hivatás amire nem kevesebbet, mint az életünket szántuk rá.
Kulcsszavak:
Zenekar, Lakodalmas zene, Rendezvényzenekar, Bulizenekar, Zene, Esküvői zenekar, Mulatós zene, Tánczene, Szórakoztató zene, Magyar zene, Lakodalom, Bál, Esküvő, Party, Céges rendezvények, Party zene, Bál zene, City music band, City music production, Family duó
City Music Band a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: City Music Band

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Miklós Várnai
Vezetőség

+36/20-482 7635

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Hasonló cégek a közelben


  1.   Budapest
   20/95-55-820

  2. 1225  Budapest
   (30) 904 4493

  3.   Budapest
   06 20 348-6138

  4.   Budapest
   (1) 214 9069
  5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete