City Cartel, 12. kerület, Budapest

frissítve 2019. december 3.

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-737134
Adószám
13475264-2-43
TEÁOR kód
6831 - Ingatlanügynöki tevékenység

Leírás

A CITY CARTEL Buda Ingatlanközvetítő Iroda több éve sikeresen működő, folyamatosan bővülő, ember és ügyfélközpontú franchise partnerként BUDA és PEST kiemelt, közkedvelt, keresett, mindig jó befektetésnek számító kerületeivel (I., II., V., XI., XII., XIII.) és agglomerációjával foglalkozik a nagy ingatlan adatbázissal rendelkező City Cartel Országos Ingatlanközvetítő hálózaton belül, kiváló referens csapattal.


Cégleírás
Kedves Érdeklődő! A CITY CARTEL Buda Ingatlanközvetítő Iroda több éve sikeresen működő, folyamatosan bővülő, ember és ügyfélközpontú franchise partnerként BUDA és PEST kiemelt, közkedvelt, keresett, mindig jó befektetésnek számító kerületeivel (I., II., V., XI., XII., XIII.) és agglomerációjával foglalkozik a nagy ingatlan adatbázissal rendelkező City Cartel Országos Ingatlanközvetítő hálózaton belül, kiváló referens csapattal. Három budai és egy pesti irodát működtetünk. Külföldi ingatlanok (spanyol, thaiföldi, német, osztrák, olasz, dubai stb.) széles választékából is válogathat nálunk a kedves vevő. Szolgáltatásunk teljeskörű: ha nálunk vásárol ingatlant, banksemleges és díjtalan hiteltanácsadással, hitelügyintézéssel, hétvégén is elérhető referensi és jogi háttérrel segítjük ügyfelünket. Lakberendezőink is rendelkezésére állnak kézzelfogható, remek ötletekkel. Megbízható tervező, kivitelező céget is tudunk ajánlani Önnek.
AKÁR VÁSÁROLNA, AKÁR BÉRELNE, AKÁR ELADNA, AKÁR KIADNA INGATLANT a kis lakástól a luxus ingatlanokig és a nagy beruházásokig: NÁLUNK JÓ HELYEN JÁR. Teljeskörű ügyvédi és Földhivatali ügyintézéssel állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. A nálunk lévő ingatlanokat külföldön is hirdetjük. Angol partnerirodánkkal együttműködve közvetlenül kapcsolatban állunk angol, amerikai, orosz stb. befektetői csoportokkal.
AKCIÓ: INGATLANAINK MEGVÁSÁRLÁSNÁL AZ ÜGYVÉDI MUNKADÍJAT (AZ IRODA ÜGYVÉDJÉNEK IGÉNYBEVÉTELE ESETÉN) AZ IRODA FIZETI. (Az akcióban résztvevő ingatlanokat az ingatlan hirdetési szövege tartalmazza. Ahol ez nincs feltüntetve azok az ingatlanok nem szerepelnek az akcióban.) Kínál, vagy keres? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot - segítünk!
Kulcsszavak:
HÁZ, Ingatlaniroda
Termékek
ingatlanok, lakóparkok, lakástakarék, biztosítás, családi ház, lakás
City Cartel, 12. kerület a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: City Cartel, 12. kerület

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található CityCartel kirendeltségek

 1. Bartók Béla Út 44.
  1114  Budapest
 2. Molnár Utca 12.
  1056  Budapest
 3. Ferenc Krt. 30
  1092  Budapest
 4. Teréz Körút 48.
  1067  Budapest
 5. Rákóczi Út 51.
  1088  Budapest
Az összes CityCartel kirendeltsége Budapest településen