City Cartel, 05. kerület és 01. kerület, Budapest

frissítve 2019. december 3.

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
01-09-737134
Adószám
13475264-2-43

Leírás

A CITY CARTEL BUDA Ingatlanközvetítő Kft. több éve sikeresen működő folyamatosan bővülő, ember és ügyfélözpontú franchise cégünkhöz BUDA és PEST kiemelt, közkedvelt, keresett, mindig jó befektetésnek számító kerületei (I., II., V., XI., XII., XIII.) és agglomerációja tartozik, az országosan legnagyobb ingatlan adatbázissal rendelkező City Cartel Országos Ingatlanközvetítő hálózaton belül, méghozzá egy kiváló referens csapattal. Három budai és egy pesti irodát működtetünk. A külföldi ingatlanok legszélesebb választékából is válogathat nálunk a kedves vevő. Szolgáltatásunk teljes körű: ha nálunk vásárol ingatlant, banksemleges és díjtalan hiteltanácsadással, hitelügyintézéssel, hétvégén is elérhető referensi és jogi háttérrel segítjük ügyfeleinket.


Cégleírás
Kedves Érdeklődő! A CITY CARTEL BUDA Ingatlanközvetítő Kft. több éve sikeresen működő folyamatosan bővülő, ember és ügyfélözpontú franchise cégünkhöz BUDA és PEST kiemelt, közkedvelt, keresett, mindig jó befektetésnek számító kerületei (I., II., V., XI., XII., XIII.) és agglomerációja tartozik, az országosan legnagyobb ingatlan adatbázissal rendelkező City Cartel Országos Ingatlanközvetítő hálózaton belül, méghozzá egy kiváló referens csapattal. Három budai és egy pesti irodát működtetünk. A külföldi ingatlanok legszélesebb választékából is válogathat nálunk a kedves vevő.
Szolgáltatásunk teljes körű: ha nálunk vásárol ingatlant, banksemleges és díjtalan hiteltanácsadással, hitelügyintézéssel, hétvégén is elérhető referensi és jogi háttérrel segítjük ügyfeleinket. Lakberendezőnk is rendelkezésére áll kézzelfogható, remek ötletekkel, akár pár ezer forinttól. Megbízható tervező, kivitelező céget is tudunk ajánlani Önnek.
AKÁR VÁSÁROLNA, AKÁR BÉRELNE, AKÁR ELADNA, AKÁR KIADNA INGATLANT a kis lakástól a luxus ingatlanokig és a nagy beruházásokig: NÁLUNK JÓ HELYEN JÁR. Teljeskörű ügyvédi és Földhivatali ügyintézéssel állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. Kínál, vagy keres? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk!
Kulcsszavak:
HÁZ, Ingatlaniroda
Termékek
ingatlanok, lakóparkok, lakástakarék, biztosítás, családi ház, lakás
City Cartel, 05. kerület és 01. kerület a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: City Cartel, 05. kerület és 01. kerület

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található CityCartel kirendeltségek

 1. Ferenc Krt. 30
  1092  Budapest
 2. Bartók Béla Út 44.
  1114  Budapest
 3. Rákóczi Út 51.
  1088  Budapest
 4. Hegyalja Út 54.
  1118  Budapest
 5. Teréz Körút 48.
  1067  Budapest
Az összes CityCartel kirendeltsége Budapest településen