Citibank Zrt., Budapest

2 Vélemény
Citibank Zrt.
Szabadság Tér 7.
1051 Budapest - V. Kerület, Belváros-Lipótváros
(1) 374 5000
(1) 374 5010
(1) 374 5100

Leírás

A Citibank 1985-ben kezdte meg működését Magyarországon. A Citi tagjaként az országban jelenlevő bankok közül az egyik legnagyobb, páratlan globális és helyi tapasztalatokkal rendelkező nemzetközi bank, mely világszínvonalú szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek az egész ország területén.A Citi 1985 óta van jelen Magyarországon. A Citibank Magyarország volt a Citi első leányvállalata a Közép-Kelet-Európa régióban.A Citibank az írországi székhelyű Citibank Europe plc fióktelepeként működik Magyarországon 2009 januárjától, Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe néven. A Citibank Europe plc fióktelepeként egy nagyobb mérlegfőösszeggel és hitelezési kapacitással, valamint számottevő európai jelenléttel bíró szervezet tagjaként, még erősebb partnerként szolgáljuk ügyfeleinket Magyarországon.Az elmúlt 25 év számos kihívást jelentett, ugyanakkor jelentős sikereket is hozott.


Cégleírás
Az első tíz év során eredményesen alakítottuk ki meghatározó jelenlétünket a nagyvállalati banki piacon, tartós kapcsolatokat építettünk ki nagy magyar vállalatokkal, valamint a Magyarországon működő multinacionális cégekkel.1995-ben indítottuk el a lakossági üzletágat, első fiókunk a budapesti Vörösmarty téren nyílt. Innovációs hagyományainkra építve Magyarországon elsőként vezettünk be 24 órás telefonos ügyfélszolgálatot 1995-ben, kínáltunk kezes és fedezet nélkül személyi kölcsönt 1996-ban, bocsátottunk ki valódi hitelkártyát 1998-ban, és kínáltunk külföldi befektetési alapokat magánügyfeleknek 2002-ben. Egyedi volt a piacon a Citigold Vagyontervezési szolgáltatásunk 2003-ban, a hitelkártya-szolgáltatáshoz tartozó Könnyített Törlesztés 2004-ben, a Citibank Platinum Hitelkártya 2006-ban, a Citigold Select Center és a Citigold Global Access szolgáltatás 2007-ben, a Nullaforintos Bankszámlacsomagok 2008-ban, valamint a Magyar Telekom-Citibank közös márkajelzésű hitelkártyák 2009-ben.1998 nyarán megvásároltuk a hazai kis- és középvállalkozásoknak nyújtott szolgáltatások terén többéves tapasztalattal rendelkező Európai Kereskedelmi Bankot, és ezzel elindítottuk kis- és középvállalati üzletágunkat. Az ING Bank hazai lakossági, valamint kkv-üzletágának és fiókhálózatának 2000-ben történt megvásárlásával jelentősen növeltük ügyfélkörünket, és kialakítottuk országos fiókhálózatunkat.A Citibank többcsatornás értékesítési hálózatán keresztül szolgálja ki ügyfeleit, hiszen bankfiókokkal, internetes és telefonos banki szolgáltatásokkal, valamint üzletkötői hálózattal egyaránt rendelkezik.
Kulcsszavak:
Bank, Hitel, Kölcsön
Szolgáltatások
Online banking, kölcsönök, hitelek
Citibank Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Farkas Ády
Citi bank

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Régen nagyon szerettem a citibankot..de mostanába egyre távolabb állok tőlüük..2 dolog miatt.az első az az hogy már több mint 3 hónapja nem kapok tőlümk bankszámla kivonatot..A másik meg hogy van náéuk az internetes online bankink ahol megtudom nézni az egyenlegemet..De van egy próbléma hogy elfelejtettem a jelszavam és már mindent próbáltunk ben voltam a központba isDe nem tudnak semmit csinálni..Ennyit a jól megszervezésről..Ez miatt csak 3 pont
## bank# pénz# szolgáltatás# online# kártya# citi
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Sutyinszki Alex
citibank

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Elég régóta vagyok citi bankos.Majdnem mindennel meg vagyok elégedve.Jók a szolgáltatások az árak sem vészesek.Csak egy bajom van velük bankszámlakivonatot már hónapok óta nem kapok tölük... így be kell mennem hozzájuk ezt elintézni!:) de 5 csillagot kapnak!

Írjon véleményt a(z) Citibank Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook