Christa's Jumpy Clown Havanese Kennel, Budapest

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Mielött elkezdtem a Havanését tenyészteni a férjem német-juhászkutya kennelében segédkeztem a tenyésztésben és a kiállításra való felkészítésben, így kaptam kedvet a tenyésztéshez.


Cégleírás
És hogy miért pont a Havanesét választottam? Egyrészt tetszett a temperamentumuk, vidámságuk, nyitottságuk, hogy sokféle színük van, és annál szebb látványt nem is tudok elképzelni mint egy igényesen ápolt, jó arányokkal bíró, földig érő szörzetü Havanesét felvezetni egy kiállításon. A kiállításokat sürün látogatom persze csak is kutyával, de főleg saját tenyésztésü kutyával szeretem a kihivásokat. Számomra az a legnagyobb öröm ha az általam tenyésztett kutyával nyerek; ez az igazi siker. Kennelemben megpróbálom a tőlem telhető legjobb minőséget tenyészteni, minden felnőtt kutyám CHAMPION címmel bír. Eddigi munkám elismeréseként 2000-ben elnyertem az ÉV TENYÉSZTŐJE címet, melyre nagyon büszke vagyok, azonban ez egyben felelossé is tesz, hogy a továbbiakban még szebb és jobb kutyákat próbáljak tenyészteni.
Idegen nyelvű leírás
Before starting to breed Havanese dogs I had assisted my husband with his German Shepherd kennels. I helped him not only with breeding but also preparing for exhibitions. This is how I took a liking to breeding dogs myself as well. Why have I chosen to breed rightly the Havanese dogs? Partly because I like their temper, gaiety and openess and partly because I am very fond of the great variety of their colour.
Moreover I must admit that I cannot imagine anything nicer than the sight of a well-groomed Havanese with properly good dimensions and hair touching the earth while being led up in an exhibition. I often participate in exhibitions but it goes without saying that for me the greatest challenge and the greatest pleasure is to take part and win with my own-bred dogs. That is what you can call the real success.
In my kennels I have been trying to breed the superb quality. All of my adult dogs have been awarded the title of CHAMPION and in appreciation of the work .
Kulcsszavak:
Állattenyésztés, Kutyatenyésztés, Állat, Kutyatenyészet, Fajtiszta, Állati termék, Kutya, Havanese, Havanese kennel
Christa's Jumpy Clown Havanese Kennel a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Christa's Jumpy Clown Havanese Kennel

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Frangepán U. 118.
  1204  Budapest
  (52) 374 019
 2. Pacsirta Utca 157/A
  1203  Budapest
  (20) 256 5087
 3. Köves Út 1.
  1204  Budapest
 4. Ábrahám Géza Utca 26.
  1204  Budapest
 5. Vörösmarty Tér 1
  1201  Budapest
 6. MAGYAR U. 70.
  1202  Budapest
  06-1/285-1057
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete